PočetnaAktuelnoPravio se pametan! Gastoz ostao na Tajlandu i sad kuka jer su ga Izbacili iz hotela, završio na plaži i sad prosi od prijatelja

Pravio se pametan! Gastoz ostao na Tajlandu i sad kuka jer su ga Izbacili iz hotela, završio na plaži i sad prosi od prijatelja

Nenad Marinković Gastoz, jutjuber i rijaliti učesnik, otišao je na Tajland sa prijateljima, ali se nije vratio u Srbiju sa njima, već je odlučio da još malo ostane i sad kuka kako nema para i traži da mu se pošalju pare.

Gastiz očito nije računao da će se pandemija u svijetu tako raširiti, na Instagramu se slikao kako uživa u hotelu, i sada ne može da se vrati u Srbiju.

Potrošio je, kako pišu pojedini mediji, sve pare koje je imao sa sobom, pa sada moli prijatelje da mu pozajme novac, te je tako je pozvao i Vesnu Rivas da je moli za pomoć.

-Ne možete da vjerujete! Zove me preko hiljadu ljudi dnevno. I svi pitaju isto, kada će ovo ludilo da se završi. Ja im kažem u maju, tada ćemo malo da prodišemo. Tačno je da me je zvao i Gastoz. Pitao me je šta da radi, da li da se vraća sa Tajlanda, ovim posljednjim avionom što je poslat u Bankok ili da ostaje. Rekla sam mu da ga mnogo volim i zato nek ostane tamo još dva mjeseca koja su kritična. Poslušao me je. Sa društvom je tamo otišao na odmor, pa su našli veliku vilu i sada su tu u karantinu, ali vjerovatno su svi ostali bez love, nije ni tamo više jeftino – ispričala je Vesna za Svet.

-Njega su kao stranca istjerali iz hotela kada je i tamo krenuo virus da se širi. Ostali su bukvalno na plaži. A kada je čuo da će po slijetanju u Beograd morati 28 dana da bude u nekom karantinu ko zna gdje, pa poslije kućna izolacija, uz malu konsultaciju sa mnom, ipak je odlučio da ostane tamo. Po mom mišljenju, tamo je sigurniji. E sad od čega će živjeti u narednom periodu, ne znam, ali ne sumnjam da će se on nekako snaći kao i uvijek – rekla je Vesna.

Podijeli

Pratite nas:
Otišao za klavir, o
Lijepa priča: Seneg