PočetnaAktuelnoPretučen MC Damiro: Udarali ga momci iz obezbjeđenja, jecao od bola

Pretučen MC Damiro: Udarali ga momci iz obezbjeđenja, jecao od bola

Produkcija jednog srbijanskog rijalitija objavila je da će protiv MC Damiro podnijeti tužbu u iznosu od 100.000 eura zato što je u drugoj sezoni bio bez honorara i odrađivao kaznu iz prve kada je također pobjegao.

Međutim, ubrzo su se potom pojavile strašne informacije da su Damira tukli prije nego što je napustio program, pa čak da je to uradilo obezbjeđenje. On se dugo nije oglašavao u javnosti, niti za medije, niti na društvenim mrežama, ali je rano jutros riješio da prekine šutnju i kaže da je istina da je u bolovima i da je to razlog izlaska.

On je također pokazao fotografiju sa 200 dinara i objasnio da je to sve sa čim je izašao rijalitija.

– Izvinite duše moje, boljelo me je. Nije produkcija kriva jer nije vidjela kada su me sinoć udarali. Za moje zdravlje bih izašao 3.000 puta, a nekima sam vrijedan ovoliko kao na slici jer je ovo jedino sa čime sam izašao. Ja sam MC Damiro, nikada moje fanove ne bih izdao da me moje kosti nisu boljele! Pišali su po mom krevetu, polivan sam vodom i govnima, sve sam izdržao, ali ne mogu da spavam od bolova. Izvinjavam se dobrim ljudima koji me podržavaju – poručio je Damiro u prvom obraćanju javnosti i time stekao još veći broj ljudi koji ga podržavaju i vole.

Pratite nas:
Kada rođendan slavi
Jennifer Lopez prije