PočetnaAktuelnoPrija i Filip već zbrinjavaju nasljednika: Kupuju sinu stan i prije nego što se rodio

Prija i Filip već zbrinjavaju nasljednika: Kupuju sinu stan i prije nego što se rodio

Aleksandra Prijović Živojinović tek je ušla u peti mjesec trudnoće, a već brine o budućnosti svog djeteta. Pjevačica je u dogovoru sa suprugom Filipom Živojinovićem odlučila da obezbjedi sina prvenca i kupe mu stan u Beogradu.

S obzirom na to da je folkerka za kratko vrijeme mukotrpnim radom zaradila novac za lagodan život, a dosta novca im je ostalo i od svadbe, ona je riješila da na vrijeme počne pametno da ulaže, pa će mali Aleksandar, kada početkom sljedeće godine dođe na svijet, već imati imovinu na svoje ime.

– Aleksandra se širi onoliko koliko ima i može. Upravo zbog tog svog stava ne voli da prihvata ničiju pomoć. Ponosna je i želi sama sve da rješava. Posto je sada na trudničkom odsustvu, iza koga slijedi i porodiljsko, posvetila se porodici. Posljednjih dana raspitivala se o prodaji stanova u elitnim dijelovima grada, gdje planira da pazari nekretninu koju će prepisati na sina Aleksandra.

Filip se složio s tom idejom. Oboje su sretni što dolazi dijete, a pošto im sada dobro ide, žele na vrijeme da ga obezbjede – kaže Kurirov izvor blizak mladom bračnom paru.

Živojinovići će se nakon koncerata Filipove pomajke Lepe Brene, koji su zakazani za 20. i 21. oktobar u Štark areni, posvetiti uređivanju dječjeg kutka u stanu na Voždovcu, u kome sada žive, a koji je Prija inače sama kupila znatno prije udaje, kako bi svog prvenca dočekali kako dolikuje.

– U novembru će početi s radovima. Zamišljeno je da sobu urede sa svim elementima i igračkama za Aleksandra, a pjevačica će biti zadužena za sve, pošto želi da enterijer za bebu uredi po svom ukusu – završava nas izvor.

Pratite nas:
Sjećate li se Viki
Emina uživa u luksu