PočetnaAktuelnoPrijatelji i porodica ozbiljno zabrinuti za zdravstveno stanje Ilde Šaulić

Prijatelji i porodica ozbiljno zabrinuti za zdravstveno stanje Ilde Šaulić

Porodica Šaulić i dalje gaji ogromnu tugu zbog gubitka oca, supruga i velike muzičke legende Šabana Šaulića. Gordana, Ilda i Sanela ne pronalaze riječi utjehe niti nadu da će moći nastaviti dalje bez pjevača.

Kćerka Ilda je u vrlo lošem stanju, otkazala je sve nastupe, sve obaveze pomjerila i nije joj ni nakraj pameti snimati pjesme koje su bile u planu. Ona satima plače na grobu svog oca, a kada se vrati u svoja četiri zida, on je, opet, glavna tema u razgovorima s majkom i sestrom. Prijatelji, kao i porodica ozbiljno su zabrinuti za njeno zdravstveno stanje.

– Ona se ne javlja na telefon čak ni prijateljima, a iz kuće izađe samo da bi otišla kod majke ili na grob svog oca, gdje satima sjedi i plače. Uz nju je stalno muž Bojan, koji je morao zapostaviti svoje poslovne obaveze u Americi i sada je uz Ildu u Beogradu. Njegova ideja bila je da se u Ildin oporavak uključi lajfkouč. Njihove usluge u Americi su veoma popularne i cijenjene jer nije riječ o klasičnoj psihoterapiji, već razgovorima koji pomažu osobi ostvariti svoj puni potencijal, da se motivira ako je izgubila nadu u život, da ponovo prodiše i shvati suštinu života. Upravo to je sada Ildi prijeko potrebno. Ona je otkazala sve svoje nastupe, a o novim pjesmama ne želi ni pričati iako je planirala pred ljeto izbaciti pjesmu. Ni Sanela ni Gordana nisu ništa bolje, u kuću im dolazi svega nekoliko ljudi, one rijetko izlaze i u dvorište, samo sjede u kući i pričaju o Šabanu – rekao je izvor blizak Šaulićima, prenosi Kurir.

Sin Mihajlo za sada najbolje se nosi s tugom, što je i normalno, a svadbu sa svojom zaručnicom odložio je za kraj sljedeće godine, s čim se i ona složila. – Mihajlo je tu najpribraniji jer je na njemu da se sada brine o majci i sestrama. Zbog njih nema vremena da se prepusti tuzi, ali odlučio je svadbu s Danijelom pomjeriti za kraj sljedeće godine, u čemu su ga podržali i ona i njena porodica – rekao je dobro obaviješteni izvor blizak porodici Šaulić.

Pratite nas:
Suprugu Izeta Hajrov
Potpuno je izludio: