PočetnaAktuelnoPrije i poslije: Pamtite li Staniju prije estetskih korekcija?

Prije i poslije: Pamtite li Staniju prije estetskih korekcija?

Rijaliti zvijezda Stanija Dobrojević stalno je na meti raznih komentara kada je njen izgled u pitanju. O njenom izgledu vladaju mnoge predrasude, pa je Stanija jednom prilikom riješila da otkrije šta je sve stvarno korigovala na sebi.

– Davno sam uradila grudi, o tome sam više puta pričala (trojke!), urađene s mjerom da savršeno idu uz moju visinu i građu, a razlog je da više ne moram da nosim grudnjak sa umecima i da konačno mogu da nosim haljine sa otvorenim leđima. Guza je prirodna, oduvijek je bila poveća, i da bi ostala podignuta i obla za to je zaslužan trud, rad i znoj u teretani. Trbušnjaci, struk – isto. Usne – otkako sam njih uradila čitavo lice je dobilo egzotičniji izgled, i žao mi je što nisam počela da ih radim mnogo ranije. Urađene su skroz s mjerom i prirodnog izgleda – hijaluronom – poručila je Stanija pratiocima na Instagramu 2017. godine.

Ona je otkrila da se podvrgla još jednoj estetskoj korekciji koju mnogi ne primjećuju.

– Posljednji moj estetski zahvat za koji niko ne zna su podočnjaci koji su me mučili posljednjih par godina da ni make up više nije mogao da im pomogne, i prezadovoljna sam efektom – priznala je starleta.

Na fotografijama možete vidjeti kako je Stanija izgledala na početku svog medijskog puta, tačnije tokom intervjua koji je dala 2010. godine, kao i u rijalitiju “Survivor”, u kojem je učestvovala dvije godine kasnije. U tom periodu Stanija je imala silikone u grudima, ali je tek kasnije “skinula” podočnjake” i napumpala usne.

 

 

Pratite nas:
Evo kako Jelena Karl
SKANDALOZNO: Hari Va