PočetnaAktuelnoPriključena je na kiseonik, bila je u strašnom stanju: Oglasio se sin Marine Tucaković i otkrio detalje o teškoj borbi za život svoje majke

Priključena je na kiseonik, bila je u strašnom stanju: Oglasio se sin Marine Tucaković i otkrio detalje o teškoj borbi za život svoje majke

Marina Tucaković, koja je jučer imala napad gušenja i kojoj je dijagnostifikovan koronavirus, i dalje je na kiseoniku.

Nalazi se u teškom stanju i životno je ugrožena, ali nije na respiratoru, potvrđeno je iz izvora bliskog porodici.

Marina Tucaković se trenutno nalazi na odeljenje intenzivne nege u KBC “Dr Dragiša Mišović” o čemu smo već pisali u toku dana.

Kako je Milan Radulović Laća, sin Marine Tucaković, jučer ispričao, njena saturacija kiseonika je bila pedeset, što je izuzetno loše. Danas je stanje malo bolje, te je saturacija na osamdeset osam, ali je ljekari i dalje tretiraju kao teškog pacijenta čiji je život ugrožen.

-Bila je u strašnom stanju. Prije tri dana je testirana na koronavirus i rezultat je bio negativan. Nismo ni sumnjali na koronavirus – rekao je Laća sinoć.

-Mislili smo da je karcinom napredovao i da je pukao odliv i da je to uzrokovalo problem. Sada je u “Dr Dragiše Mišovića”, na intenzivnoj, u jako je lošem stanju, na kiseoniku. Poslala mi je poruku, to znači da je malo živnula, ali vidjet ćemo. Doktori nisu davali nikakve prognoze, mijenjat će se iz sata u sat – rekao je Laća.

Pratite nas:
U 52. godini: Umrla
Jasna Gospić poruč