PočetnaAktuelnoPrilikom Sušenja Kose Šta Treba Izbjegavati

Prilikom Sušenja Kose Šta Treba Izbjegavati

Preparate za kosu krivo nanosite ukoliko regenerator ne stavljate ravnomjerno i ako ga stavljate na tjeme. To masti kosu i ne smije se raditi. Ulje, kreme, balzame i ostale preparate rasporedite po svakom pramenu ravnomjerno i tada nema greške.

Kosu vjerojatno i prerano sušite. Zapamtite kako je se ne smije sušiti čim se otuširamo. Prvo je jako dobro iscijedite, potom ručnikom prosušite, iščetkajte pa tek onda uzmite fen i osušite do kraja kako treba. Ne sušite je ako ima kapljica na sebi, već isključivo blago vlažnu.

Većina ljudi kosu počne sušiti straga. Ne činite to, nego prvo prosušite prednje pramenove jer ćete tako kosu lakše dovesti u red.

Nadalje, za bolji volumen vlasi koristite dobar fen, jače snage koji se ne pregrijava brzo. Možete kupiti i one za ravnanje kose te tada koristite manje četke. Njima ukrotite kosu, tako što ćete četkati vlasi sušenja

Kupite okruglu četku i njome dobro iščetkajte kosu prije početka sušenja te nakon sušenja punovno ravnomjerno iščetkajte. Zatim nanesite ulje za kosu, ali samo na vrhove. Ne kupujte ona previše mirisna jer su intenzivna i dosta jaka pa od njih pucaju vrhovi.

Pratite nas:
Osman Dziho predstav
Pjesma 'Kao' posluš