PočetnaAktuelnoPrisjelo joj ljetovanje u Grčkoj: Viki Miljković pobijesnila, pa se javno oglasila ljuta na uslugu u hotelu u kojem boravi

Prisjelo joj ljetovanje u Grčkoj: Viki Miljković pobijesnila, pa se javno oglasila ljuta na uslugu u hotelu u kojem boravi

Viki Miljković otkrila je putem društvenih mreža šta je snašlo nju i njene prijatelje na ljetovanju, a nema sumnje da će ove njene tvrdnje iznenaditi mnoge.

– Ovako, da počnemo, dođete na odmor sa prijateljima, Grčka, Sitonija, i naiđete na katastrofu – započela je priču Viki Miljković.

– Čisto da vas opomenem, naići ćete na ovakvu vrstu hrane, ništa bolje nećete naći, pa da znate – izrazila je svoje nezadovoljstvo članica žirija Zvijezda Granda.

– Moj kolega Bane Mojićević je također sa nama. Došao je na ručak i našao samo jedno parče pice. Idemo dalje, ja ću vas izvještavati sve šta se dešava.

– Dragi moji, bolje da pazite gdje dolazite, šta radite – kazala je Viki.

Po svemu sudeći Viki je, zbog uslova u hotelu u kojem odsjeda sa prijateljima, prisjeo odmor, pa nije mogla da izdrži, a da ne kaže šta im se desilo.

Pratite nas:
Severinine šokantne
'Žena sirena' rizik