PočetnaAktuelnoProbleme sa ženama rješava silom: Slobodan Vasić zaručnicu čupao za kosu i udarao

Probleme sa ženama rješava silom: Slobodan Vasić zaručnicu čupao za kosu i udarao

Pjevač Slobodan Vasić priveden je u policiju pošto je navodno udario svoju djevojku dok je slavio Praznik rada, ali to mu nije prvi put da nasrće na žene.

On je navodno 2015. godine udario i svoju bivšu zaručnicu Valentinu Vučićević, koja se jedva spasila od većih batina.

Naime, Valentina je saznala da je u dugovima zbog novca koji nije vraćao zelenašima, pa ga je odlučila ostaviti i raskinuti zaruke. Kada mu je rekla da se ne želi vratiti i krenula napustiti klub, pjevač ju je počupao za kosu, a onda i udario, a ona je njega udarila flašom u glavu. Zatim je opet nasrnuo na nju, ali je ona njega “šokirala” aparatom koji šalje elektroimpulse i omamljuje napadača, a koji je baš od njega i dobila.

Valentina je onda bacila zaručnički prsten i pobjegla.

– Zaruka je ozbiljna stvar, ali odgojena sam da ne trpim ništa što se meni ne sviđa, pa sam zato i otišla od njega. Ne želim sad pljuvati po nekome s kim sam jela, spavala i planirala vjenčanje. Tačno je da me maltretirao u klubu i čupao za kosu, nisam znala kako se odbraniti, pa sam uzela flašu i udarila ga – priznala je tada Valentina, dok se pjevač oglasio na svom Facebooku tvrdeći da je cijela priča izmišljena.

On se nakon nekoliko mjeseci oženio novom djevojkom, s kojom je bio u braku samo mjesec.

Pratite nas:
Prekinuta tišina: M
Rada Manojlović i M