PočetnaDijasporaProblemi popularne Splićanke: Severini advokat otkazao punomoć

Problemi popularne Splićanke: Severini advokat otkazao punomoć

Pjevačica Severina Kojić ponovo se našla usred skandala. Prema pisanju srbijanskih medija, firma “Budimir & Metere” otkazala je Severini usluge nakon što ona navodno nije plaćala svojim advokatima mjesecima. Zbog toga je ostala bez pravnih zastupnika.

– Severina Kojić je izuzetna kao osoba, prijatelj, majka, ali i klijent. Priča o dugovima koja se pojavila u srbijanskim medijima je lažna vijest – rekao je Dario Budimir.

– Severinu niko ne želi zastupati jer svi zagrebački advokati znaju da je nemarna kad je plaćanje u pitanju. Pitanje je hoće li naći dobrog advokata – rekao je sagovornik za Telegraf.rs.

Advokat Dario Budimir rekao je da su takvi navodi lažni.

– Te su informacije netačne. Više ne zastupamo Severinu u predmetima s M. Popovićem, ali nikako iz tih razloga. Severina Kojić je izuzetna kao osoba, prijatelj, majka, ali i klijent. Priča o dugovima je lažna vijest – rekao je Budimir.

Menadžer Tomislav Petrović rekao je za srpski Telegraf kako Severina nije nikome ostala dužna i nije htio komentirati zbog čega su advokati otkazali saradnju. Srbijanski mediji pišu i kako im je čudno da Severina za krpice ima, a za suđenje ne.

Navode kako se pjevačica redovno na društvenim mrežama hvali skupocjenim komadima garderobe. Njena odjeća košta i po nekoliko hiljada eura, a u svojoj kolekciji ima i dizajnerske komade kakve nose svjetske zvijezde.

Pratite nas:
Damir Džakić se ne
Danijela svi pamte p