PočetnaShowbizPročitajte šta je Jovana Joksimović, nakon izlaska iz bolnice, poručila fanovima

Pročitajte šta je Jovana Joksimović, nakon izlaska iz bolnice, poručila fanovima

Jovana i Željko su prije nekoliko dana postali roditelji dvije djevojčice: Ane i Srne. Nakon što je popularni pjevač organizirao veliko slavlje tome u čast, došlo je i vrijeme da mama i djevojčice izađu iz bolnice. Jovanu i Željka su danas pred bolnicom dočekali brojni novinari, a lijepa mama je sve oduševila svojim dobrim izgledom

Siva mini haljina, lokne i velike naočale bili su odabir za ovaj, još jedan poseban dan. Okupljenim novinarima rekla je da se dobro osjeća i da je sve proteklo u najboljem redu. Puno više riječi posvetila je svojim fanovima na Instagramu, pa je prilikom dolaska kući napisala:

– Konačno smo zajedno ❤ Držite nam palčeve da se brzo uhodamo 🍼🍼 Dugujem ogromnu zahvalnost divnom osoblju @medigroup_srbija sve je nekako bilo lakše uz vašu pažnju i podršku, profesoru Aleksandru Ljubiću koji će uvijek u našim životima biti na posebnom mjestu. Hvala je zaista mala riječ. Mnogo su značile vaše divne riječi i čestitke ❤❤ Vremena imam taman za jednu poruku ⌛⌛ Ljubim vas sve!!

Jovana je uz riječi zahvale stavila i fotografiju izlaska iz bolnice, koja je za tili čas prikupila 5.500 lajkova.

https://www.instagram.com/p/BZ6e_BUDoPH/?hl=en&taken-by=jovanamac

Pratite nas:
Jeste li poslušali
Bože zdravlja za Le