PočetnaAktuelnoProducent Kenan Fejzić Ćina komentirao šta se danas sluša: Samo jedom pjesmom oživio Elvira Baljića kao pjevača

Producent Kenan Fejzić Ćina komentirao šta se danas sluša: Samo jedom pjesmom oživio Elvira Baljića kao pjevača

Kenan Fejzić Ćina, jedan od najpoznatijih muziara i producenata, rijeko se oglašava u javnosti. Ali kada to učini onda oni koji ga poznaju imaju običaj reći: „E sigurno ga je nešto dobro naljutilo dok je pisao na Facebooku“.

Osvrnuo se Ćina na današnju estradnu scenu, ono što se snima, što publika navodno traži, želi čuti… Od šunda ne možemo pobjeći, kontatovao je on.

-Kao dugogodišnji muziar i producent, rijetko slušam muzičke proizvode, ali kad slušam, onda to mora da je top, po mom ukusu. Nešto mora da paše, da me zainteresuje. Kod ovih novih, Ja i Bu, što ih panjakaju i ogovaraju, to je sound, aranžmani i ideje, korištenje tehnike, a tekstići se ionako slabo razumiju, ali su napravili posao, bez obzira na ljubomoru i sujetu! A ovo je uspješan fudbaler, nepoznat kao pjevač široj javnosti, ali ima dušu, kvalitetan vokal i odlične pjesme i aranžmane. Ovo je rađeno prije današnjih “zvijezda”. Ovaj stil i aranžmani… popularnost i kvalitet ne moraju ništa da imaju zajedničko! Morao sam,  iako ne objavljujem tuđe pjesme, pošto ne mogu stići ni sve svoje da objavim – napisao je Ćina.

Pratite nas:
Za nju kažu da je v