PočetnaAktuelnoPromocija novog CD-a Edina Hadžipašića – “Za Adelinu”

Promocija novog CD-a Edina Hadžipašića – “Za Adelinu”

Poznati, popularni i veoma cijenjeni biznismen iz Njemačke Edin Hadžipasic,inače ponosni Krajišnik,konačno je završio kompletiranje prvog CD. Pored privatnog biznisa kojim se bavi,pored toga što radnu snagu dovodi iz BiH, te time pomaže mladim ljudima koji u vlastitoj domovini nemaju posla da dođu u Njemačku i započnu novi život, Edin ima vremena i za svoju drugu veliku ljubav,a to je muzika. Edinova prva jedna i jedina velika ljubav je njegova supruga Adelina,a kojoj je i posvetio ovaj CD,a kojeg je i nazvao po njoj „Za Adelinu“.

„Mislim da sam ovom pjesmom konačno zaokružio ovaj CD. Znao sam da mi nedostaje „ono nešto“,a to nešto je upravo bila pjesma „Za Adelinu“. Ja toj ženi ne mogu da kažem koliko je volim, poštujem i cijenim. Ona je moja pokretačka snaga u svim sferama mog života i ovo je samo jedan dio moje zahvalnosti i ljubavi prema njoj. Ja sam pisao tekst pjesme i ona je nastala iz srca. Muzički sam je doradio i završio u studiju Džeme Novakovića,a veliku zahvalnost dugujem i prije svega mom prijatelju,pa onda i menadzeru Hilmi Peljto,kao i mladom i talentiranom kamermanu Saniju Fejzagiću koji je radio i zaista dobro uradio video za naslovnu pjesmu. Na pjesmi je radio i poznati muzičar , bubnjar i pjevač Mirzad Pervanić Migos, a što se tiče televizije za promociju CD i ovaj put bit ce zadužena muzička produkcija Tv Hayat“-ispričao nam je Hadžipašić.

U subotu 14. oktobra u gradiću Hauntel /Werda u blizini Fulde bit će promocija prvog CD-a Edina Hadžipašića,a kao gosti na promociji će se pojaviti Edinove starije i popularne kolege Dragan Kojić Keba i Kemal Malovčić,kao i humorista „Meca Cazin“. Za promociju je zadužen menadžer Hilmo Peljto.

„Edin je pjevač vanserijskog glasa,a on ovo sve radi  iz ljubavi prema pjesmi,a to se osjeti u svakoj njegovoj otpjevanoj pjesmi. Siguran sam da će ovim CD-om i pjesmama na njemu Edin zadati domaći zadatak mnogim „kvazi pjevačima“,a njegove pjesme su urbane i za ljude koji prepoznaju kvalitet“-rekao nam je Peljto.

                                                      

Edinova ekipa saradnika

Sani Fejzagić, Bato Šišić, i Hilmo Peljto

Pratite nas:
Bože zdravlja za Le
Čola pjeva Sarajlij