PočetnaAktuelnoPronašla dom iz snova: Emina Jahović napustila kuću koji je dijelila s Mustafom

Pronašla dom iz snova: Emina Jahović napustila kuću koji je dijelila s Mustafom

Prije nekoliko mjeseci Emina Jahović je najavila kako se planira preseliti u novi dom, te napustiti kuću koju je dijelila s Mustafom, a sada je konačno i pronašla svoj dom iz snova.

– Sada se selimo iz jedne prevelike kuće koju smo Mustafa i ja gradili za našu porodicu. Bit ćemo mnogo bliže gradu i zbivanjima. Zanimljivo nam je da zajedno biramo namještaj za sobu i boje koje oni žele. U nekom smo lijepom periodu kada mijenjamo jedan dio života za drugi i kada prelazimo na neki novi level. Mnogo vremena provodimo igrajući fudbal zajedno, playstation. Ne vole da ih tjeram da idu na privatne časove, idu iz matematike i francuskog jezika. Ali škola je škola, do nje mnogo držim, bitno mi je da završe dobre škole – kazala je Emina.

Skoro dvije godine od razvoda provela je u njihovom zajedničkom domu, ali sada je došlo vreme da se sa djecom Yavuzom i Yamanom preseli u novu kuću u komšiluku kako bi dečaci mogli da viđaju oca kad god da požele.

– Emina i Mustafa su se nakon razvoda dogovorili da on ostane u kući u kojoj su živjeli sa djecom, a da se ona sa sinovima preseli u novi dom kada nađe odgovarajući prostor. Pjevačica je prije nekoliko mjeseci našla kuću u komšiluku jer joj taj kvart odgovara, ali nije mogla odmah da se preseli. Opremanje novog doma i sama selidba je potrajala, pa se tek nedavno preselila. Mustafa nije pravio problem što se zadržala više nego što je dogovoreno. Emina i sinovi su prezadovoljni novim domom, a dječaci posebno, jer im je tata blizu, pa mogu često da ga viđaju – navodi izvor blizak pjevačici za Blic.

 

Podijeli

Pratite nas:
Lepa Brena krije vij
Balkanski kralj Roma
})(jQuery)