PočetnaAktuelno‘Prošla sam kroz pakao’: Selmu Bajrami je muž izbacio na ulicu, oteo joj sina, a ona je preživjela sve i sada izgleda kao avion

‘Prošla sam kroz pakao’: Selmu Bajrami je muž izbacio na ulicu, oteo joj sina, a ona je preživjela sve i sada izgleda kao avion

Životna priča pjevačice Selme Bajrami nije uopšte laka. Iako je svojevremeno preživjela pravi pakao, Selma je u javnosti uvijek nasmijana, pozitivna i spremna za šalu.

O svemu onome što je preživjela je nerado za austrijske medije pričala prošle godine. Naime, ona je pričala o teškom životnom razdoblju kada je sa malim djetetom ostala na ulici, a potom joj je bivši muž uzeo sina i borba za nasljednika trajala je godinama.

Ljubavna priča Selme Bajrami i Muje Musića počela je prije skoro šest godina kada je oca svog djeteta upoznala na jednoj zabavi. Iskra ljubavi se brzo rasplamsala i njenoj sreći nije bilo kraja kada je saznala da je beba na putu.

– Ubrzo nakon vjenčanja mislila sam da je sva sreća na mojoj strani, međutim moj suprug i ja smo shvatili da nismo jedan za drugog i odlučili smo se za razvod kako bi naš sin Daris mogao da odrasta u domu bez svađa. Bilo je lakše planirati nego učiniti pa sam ostala sa dvogodišnjim djetetom i dva kofera ispred vrata – ispričala je Selma Bajrami. U tom trenutku ona je bila potpuno sama, njemački jezik nije dovoljno znala, a bila je pred finansijskim krahom jer nije radila. Ubrzo je našla stan i upisala kurs.

– Znala sam da moram da budem dio ovog grada ako želim da obezbjedim svoje dijete – rekla je Selma.

Iako je pokušala da ima normalnu komunikaciju sa suprugom, on je odlučio da joj oduzme dijete.

– Prošla sam kroz strašnu agoniju. Daris je bio mali ali osjetio je da se nešto dešava, nije mu bilo jasno zbog čega više nismo zajedno. On je počeo da se povlači u sebe i da teško govori. Odveli smo ga kod psihologa i na sreću utvrđeno je da je imao barijeru zbog dva jezika na kojima je govorio – ispričala je Selma Bajrami.

Ona je danas prevazišla prepreku i kaže da je konačno sretna.

– Ne ograničavam njegov odnos sa ocem jer znam da smo mu oboje potrebni za normalno odrastanje. Trudim se da sa sinom, uprkos tome što je moj posao specifičan, provodim što više vremena – rekla je Selma, prenosi Blic.

To sve nije uticalo na njeg izgled koji je sve bolji.

Pratite nas:
Lepu Brenu ne muče
Emina Jahović imala