PočetnaAktuelnoProšlo je 12 godina od smrti Nine Rešića: Njegova kćerka Sandra rasplakala porukom, i prvi put objavila zajedničku sliku

Prošlo je 12 godina od smrti Nine Rešića: Njegova kćerka Sandra rasplakala porukom, i prvi put objavila zajedničku sliku

Prošlo je 12 godina od smrti folk pjevača Nina Rešića, a njegova kćerka Sandra prisetila se kako su joj rekli da joj je otac umro.

Nino je umro u 43. godini od perforacije pankreasa zbog prekomernog unosa alkohola, a Sandra je prvi put na društvene mreže objavila fotografiju sa ocem.

-Poziv. Idem prema bolnici. Pet prijatelja iza mene. Šute. Šutim ja. Ne dozvoljavaju da te vidim. Čujem doktorku: “Razumite, ne mogu da vas pustim. Umro je”. I sada, poslije 12 godina, ne znam gdje sam otišla nakon. Rekli su mi, “Idi kući”. Ne sjećam se. Do sada nisam postavljala naše slike. Nisam željela patetiku. Ružne komentare… Sada me ne zanima – napisala je Sandra na Instagramu i dodala:

-Zaslužan si velikim dijelom za moje postojanje, tada i sada. Iako misle da je lako, lavovski se borim da dokažem, da nisam samo “Prezime”. Legendarnost ne mogu da dostignem. Ali sam ponosna kada zapjevam tvoju pjesmu. A onda više ne pjevam ja… već hor ljudi ispred mene. Vjerujem da si tada sretan. Negdje gore.”

Podijeli

Pratite nas:
Nakon pogibije kćer