PočetnaAktuelnoProšlo je sedam godina od Luisove smrti, ali tuga je ostala: Da je živ, naš otac bi bio najponosniji

Prošlo je sedam godina od Luisove smrti, ali tuga je ostala: Da je živ, naš otac bi bio najponosniji

Nakon tragedije koja je potresla čitav region, porodica Ljubiše Stojanovića Luisa otkriva da je vrijeme za njih stalo.

Na današnji dan prije sedam godina u saobraćajnoj nesreći poginuo je Ljubiša Stojanović Luis, pjevač koji je publiku osvojio specifičnim muzičkim stilom i imidžom.

Njegova kćerka iz prvog braka Maja Stojanović Luis, koja je krenula njegovim stopama, za Kurir kaže da sve vrijeme ima osjećaj kao da je njen otac živ, da je nikad nije napustio. Ona danas neće moći da dođe na pomen jer je na putu, ali kad je u Beogradu, često posjećuje njegov grob.

Luisovoj supruzi Silvani trebalo je nekoliko godina da se oporavi od smrti pjevača, s kojim ima troje djece – Andreja, Sergeja i Elu Mitu.

-Kad bi me sad neko pitao kako sam, pravi odgovor bi bio sastavljeno. Polako se sastavljamo i sve dolazi na svoje. Najbitnije je da nisam flipnula na tom putu i da sam ostala zdrave pameti zbog naše djece – izjavila je Silvana prošle godine.

Podsjetimo, Luis je u 59. godini poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu kod naselja Feketić. Do nesreće je došlo kad je pjevač, koji je vozio „krajsler“, prešao u suprotnu traku i sudario se s „fordom“. Vozači su podlegli povredama na mjestu nesreće.

Pratite nas:
Gibonni plakao na ko
Feštalo se u Beču: