PočetnaAktuelnoPrva audicija showa Hayat TV ‘Izgubi da bi dobio’: Ko će kući otići mršaviji i sa vrijednim nagradama?

Prva audicija showa Hayat TV ‘Izgubi da bi dobio’: Ko će kući otići mršaviji i sa vrijednim nagradama?

Sigurno je među vama dosta onih koji vole izazov, onih koji su odlučni: „Da , vrijeme je da promijenim svoje životne navike!“. Baš zbog takvih koji su spremni na izazov, Hayat TV počinje s realizacijom jedinstvenog showa „Izgubi da bi dobio“

Danas je u sportskom objektu LM „Vistafon“ održana prva audicija. Kandidati su odlični. Za svoj cilj došli su iz Banjaluke, Tuzle, Zenice, Banovića, Olova, Sarajeva, Breze. Svi kandidati žele uspjeti u promjeni životnih navika.

Emisija počinje s emitiranje 9. oktobra u 21 sat, svakog utorka i srijede.

Džena Zeničanin, urednica i voditeljica Hayat TV-a, kazala nam je da show “Izgubi da bi dobio” već pobudio veliko interesovanje gledalaca odnosno onih koji su shvatili da im taj show pruža životnu mogućnost da postave stvari na svoje mjesto.

– Ono što me posebno dojmilo je činjenica da ljudi koji su se prijavili žele promjenu životnih navika, žele upoznati neke nove ljude, upoznati dokle oni sve mogu. Osim što će se kandidati boriti da smanje višak kilograma odnosno neke svoje životne navike, borit će se i za zaista vrijedne nagrade – kazala je za Hayat.ba.

Ukoliko ste zainteresirani još nije kasno da se prijavite.

Prijave putem maila: [email protected] U prijavi obavezno naznačite broj vašeg telefona.

Prijavi se i budi dio najvećeg izazova u životu – slogan je showa „Izgubi da bi dobio“ Hayat TV.

Pratite nas:
Šta radiš, Milane,
Nakon osam mjeseci v