PočetnaDijasporaPsihijatar upozorava: Daro, ne pokazuj sinu golo tijelo

Psihijatar upozorava: Daro, ne pokazuj sinu golo tijelo

Dara Bubamara izazvala je zgražavanje javnosti jer je objavila svoju polunagu fotografiju na društvenim mrežama, što inače često radi, s tim što je ovaj put dozvolila maloljetnom sinu da to gleda i komentariše.

Desetogodišnji dječak, učenik trećeg razreda osnovne škole, nedavno je otvorio profil na Instagramu i uredno lajkuje i komentariše sve objave svoje poznate mame. To, prema mišljenju mnogih, uopšte nije poželjno i normalno jer, Dara ponekad umije da postavi čak i eksplicitan sadržaj. Prije dva dana je objavila promotivnu fotku na kojoj se vidi njena polugola zadnjica, a prvi je to prokomentarisao maleni Kosta.

– Mama, najjača si – napisao je on, nakon čega mu je majka zahvalila.

– Volim te najviše na svijetu – poručila je ona svom nasljedniku.

Za kratko vrijeme mnogo ljudi se javilo i ostavilo svoje komentare ispod ove fotografije, uglavnom kritikujući pjevačicu jer je dozvolila sinu da gleda neprimjeren sadržaj.

Ovo nije prvi put da Darin sin komentariše mamine obline! Prije nekoliko godina ona je i sama Ognjenu Amidžiću u emisiji priznala da je, tada šestogodišnji Kosta, oduševljen njenim grudima.

– Moj sin obožava moje grudi. Kaže mi: “Buckice moja, imaš najljepše grudi na svijetu” – ispričala je ona tada.

Na sve ovo, poznati psihijatar Jovan Marić upozorava da bi Darin sin u kasnijem dobu mogao da ima ozbiljnih zdravstvenih posljedica.

– To nikako nije dobro. Imao sam pacijenta čija je majka bila balerina i često se skidala pred njim, a one su inače poznate po tome da imaju poseban odnos prema svom tijelu. Taj momak je imao problema s potencijom. Njegova djevojka mi je rekla da se on njoj žalio riječima: “Ne mogu da se uzbudim kad se ti skineš jer ne izgledaš kao moja majka.” To je takozvani Edipov kompleks. Postoje situacije kada roditelj, majka ili otac, nesvjesno zavode dijete suprotnog pola. Sve su to ozbiljni problemi za djecu u kasnijem uzrastu – upozorava psihijatar, prenosi Kurir.

Pratite nas:
Vesna Zmijanac progo
Ponosni otac: Dado P