PočetnaAktuelnoPtica uletjela u motor aviona u kojem su bili pjevači: Sledili se od straha

Ptica uletjela u motor aviona u kojem su bili pjevači: Sledili se od straha

Miroslav Ilić, Jadranka Barjaktarović i Seka Aleksić doživjeli su pravu dramu na letu iz Švajcarske za Beograd kad je ptica uljetela u motor aviona.

Incident se desio na letu dogodio kad su se pevači vraćali s nastupa u Cirihu.

-Ovakvi incidenti mogu da izazovu ozbiljne probleme, ali, na sreću, to ovog puta nije bio slučaj. Putnici su se ukrcali na avion, koji je poletio u tačno predviđeno vrijeme. Ništa nije ukazivalo da nešto može da krene po zlu. Na tom letu su bili i pjevači Jadranka, Miroslav i Seka, kao i menadžer Ace Pejovića i Aleksandre Prijović Danijel Blaško. Udobno su se smjestili, a stjuardese su, po običaju, izvršile sve neophodne provjere. Sva mjesta su bila popunjena i avion je lijepo krenuo s piste – prisjeća se sagovornik Kurira.

On kaže da je haos na nebu nastao 20 minuta nakon poletanja.

-Jasno se čulo da je motor promijenio zvuk. Počelo je da krcka i krči i bilo je vrlo neprijatno to slušati. Odjednom je pilot promijenio pravac kretanja i putnici su se uspaničili. Djeca su počela da plaču, putnici da se vrte i tih nekoliko minuta, dok se osoblje leta nije obratilo putnicima, bilo je baš napeto. Tada je kapetan počeo da govori i rekao da će zbog tehničkih problema avion biti prinuđen da se vrati na pistu. Nikome nije bilo svejedno i svi su željeli da što pre budu na sigurnom tlu. Iako su stjuardi i stjuardese pokušavali da kontrolišu situaciju, vidjelo se da je situacija ozbiljna i da su u panici – priča sagovornik.

Ni pjevačima, prema njegovim riječima, nije bilo svejedno.

-I oni su se uspaničili. Nisu dramili niti ustajali sa svojih mjesta, kao što su to neki radili, ali se vidjelo da su u strahu. Pola sata je trajala drama na nebu. Kad je avion sletio, svi su aplaudirali. Na kraju je pilot saopštio da je u motor aviona uletjela ptica i da je avio-kompanija obezbijedila drugi avion za povratak. Oni putnici koji zbog straha nisu željeli da nastave putovanje ostali su u Cirihu, ali Seka, Miroslav i Jadranka su se vratili drugim avionom i na tom letu je sve bilo u najboljem redu – završava izvor.

 

 

Podijeli

Pratite nas:
Bio je omiljeni bh.
Dara Bubamara nosi "