PočetnaAktuelnoPukla tikva sa svekrom i svekrvom: Severina neće da živi sa Kebom

Pukla tikva sa svekrom i svekrvom: Severina neće da živi sa Kebom

Severina Kojić već tri mjeseca boravi u Beogradu, međutim, više ne živi u kući svog svekra Kebe na Bežanijskoj kosi! Kako saznaje STAR, pjevačica je nedavno iznajmila stan na Novom Beogradu jer želi svoj mir.

Ova ideja se nikako nije dopala njenom mužu Igoru, pa je izbila žestoka svađa.

-Igor nije bio za to da uzmu stan jer imaju dosta prostora u kući. Međutim, Seve ko Seve! Uradila je kao i obično po svome, otkriva izvor za STAR i dodaje:

-Kada je Igor za to saznao, žestoko su se posvađali! On nije htio da napušta porodičnu kuću, pa je Seve sama u stanu. Koliko znam, Igor povremeno ide i u stan, ali više vremena provodi sa mamom i tatom. Iz tog razloga i jesu pokrenute priče o razvodu, čak su se i sa Instagrama otpratili, pa je to podgrijalo priče o konačnom razlazu. Keba je pokušao da priča sa snahom i da je ubijedi da ne ide u stan, ali mu je ona rekla da ima mnogo razloga zašto smatra da je tako najbolje, priča izvor za STAR i objašnjava šta je navelo Severinu na ovaj korak.

-Pjevačica mu je objasnila da voli i njega i njegovu suprugu Olju, ali da smatra da ipak svako treba da ima svoj mir. Ona je tokom karantina shvatila da joj fali neka sloboda, te da više ne može da živi sa svekrom i svekrvom. Keba je čak i Igoru rekao da ne razumije Severinu i da se on osjeća povrijeđeno jer su se sve vrijeme trudili da se osjeća lijepo i ugodno. Doduše, izgleda da Igoru i njoj ne cvjetaju ruže, stalno je neka tenzija, ona je nervozna i zbog sina koji je kod oca Milana Popovića, tako da ne čudi što se sve više svađaju. Valjda je htjela da izbjegne i to da Keba i Olja slušaju svakodnevne svađe, a da li će se strasti smiriti, to ni oni sami ne znaju!, objašnjava za STAR izvor blizak Kojićima!

Podijeli

Pratite nas:
Ima 7 godina, a već
Njima neka služi na