PočetnaAktuelnoRada Manojlović odriješila kesu: Kojem muškarcu je kupila poklon od 50.000 eura

Rada Manojlović odriješila kesu: Kojem muškarcu je kupila poklon od 50.000 eura

Mlada folk zvijezda Rada Manojlović oduvijek je s ponosom isticala kako voli svoje porijeklo te da ga se ne bi nikada odrekla.

Pjevačica je odrasla u selu Četereže čiji su mještani, također, sretni što imaju predstavnicu sela kakva je Rada, a ona redovno odlazi u rodni kraj, gdje slobodno vrijeme provodi sa sestrom Majom i ocem Radetom.

Manojlović je riješila maksimalno srediti porodičnu kuću i imanje koje tamo ima te da svom ocu omogućiti najbolje uvjete za život i rad. Nakon renoviranja na imanju, na red su došle i druge stvari. Pjevačica je prije nekoliko dana kaparisala jedan skupocjeni traktor kojim želi obradovati oca.

– Rada mnogo nastupa i nije tajna da je njena cijena daleko veća nego što njene kolegice uzimaju za nastupe. Ipak, ona nije od onih koje po svaku cijenu novac troše na krpice i cipele, već odvaja sa strane kako bi mogla pomoći porodicu. Više puta je i sama isticala da joj materijalne stvari ništa ne predstavljaju, a da je najsretnija kada može nešto kupiti svom ocu i sestri – kaže izvor i dodaje:

– Njen otac Rade je veoma vrijedan čovjek. Sve poslove na imanju obavlja sam i ne voli kada mu se drugi miješaju u to. Ipak, Rada je odlučila da ga obraduje jednim poklonom za koji je sigurna da će ga ostaviti bez teksta. Kako u Četerežu ima stari traktor koji više od deceniju vozi, ona je riješila kupiti mu novi – otkriva izvor.

Manojlović je prije nekoliko dana posjetila jedan salon u kojem se prodaju traktori i riješila odriješiti kesu.

– Svi zaposleni su bili iznenađeni kada su prepoznali Radu. Međutim, kako je ona sa svima neposredna i ne ponaša se kao zvijezda, odmah im je objasnila da je došla kupiti traktor za oca. Radnici su joj s oduševljenjem pritekli u pomoć i pokazali joj nekoliko modela. Ali, Rada im je kroz osmijeh objasnila da se ona slabo razumije u traktore te da bi najbolje bilo da joj oni preporuče. Kako je rekla, cijena joj nije važna – otkriva izvor, koji dodaje da je odluka pala na jedan od skupljih traktora.

– Zaposleni su joj predložili jedan od najprodavanijih modela za manja poljoprivredna domaćinstva, koji košta 50.000 eura. Rada se našalila s njima i rekla da, od svega što su joj ispričali o modelu koji kupuje, njoj se najviše dopada svijetloplava boja traktora. To je svima bilo simpatično i smiješno, a Manojlović je ostavila kaparu za traktor i kroz nekoliko dana će ova mašina biti dopremljena u Četereže, a Rada će u međuvremenu isplatiti cijelu sumu. Nema sumnje da će njen otac Rade biti presretan – kaže izvor.

Pratite nas:
Nataša u seksi izda
Ispovijesti djevojak