PočetnaAktuelnoRada Manojlović pala u depresiju nakon odluke Saše Popovića

Rada Manojlović pala u depresiju nakon odluke Saše Popovića

Pjevačica Rada Manojlović je, poslije osam godina šutanja, riješila da otkrije kakvu neprijatnost je doživjela od prvog čovjeka produkcije “Grand”, Saše Popovića.

Radi su Filip Miletić i Miloš Roganović ponudili kompletan album “Dobrodošao u klub”. Međutim, ona ga nije snimila, jer Saša Popović nije bio za to, a upravo on je u tom periodu birao pjesme za zvijezde “Granda”, prenosi Alo.rs.

https://www.instagram.com/p/B5zo_w9lSXc/?utm_source=ig_embed

Folkerka je to teško podnijela, a detalje je ispričala nedavno u popularnoj TV emisiji.

–  Svi znaju za Severinin album gdje su “Bred Pit”, “Grad bez ljudi”, “Dobrodošao u klub”. Čitav taj album sam snimila. Od svih tih pjesama postoje demo snimci koje sam ja otpjevala. Saša Popović je tada još uvijek birao pjesme za nas i onda je otišao kod Aspirinaca u studio i rekao: “Meni nije nešto ovo…”. Nisu se dogovorili. Ja sam plakala i bila u depresiji mjesec nakon toga – rekla je Rada.

Potom je otkrila kako je to utjecalo na Popovića.

https://www.instagram.com/p/B5xatO_l-53/?utm_source=ig_embed

– Poslije toga je Popović skapirao da se dešavaju novi trendovi i promjene u muzici i onda je odustao od toga da nam bira pjesme. Vidio je kako sam ja odreagirala i kakav je bum taj album napravio kod Severine i rekao je: “Djeco, ja to više ne mogu očigledno da prepoznam, neću više da se miješam. Imate dozvolu da sami birate pjesme” – rekla je Manojlovićeva i dodala da su joj Miloš i Filip nadoknadili gubitak ovog albuma tako što su joj napravili hitove “Marakana” i “Alkotest”.

Pratite nas:
Hanka Paldum: U Bosn
Alen Islamović: Mus