PočetnaAktuelnoRade Šerbedžija lično se oglasio videom: Žrtva sam prevare, evo šta me je snašlo

Rade Šerbedžija lično se oglasio videom: Žrtva sam prevare, evo šta me je snašlo

Čuveni glumac Rade Šerbedžija podijelio je sa svojim prijateljima na društvenoj mreži Facebook jednu neprijatnu situaciju u kojoj se našao.

Naime, on se oglasio iz Turske gdje trenutno boravi, i uz video snimak je saopštio da je žrtva prevare na internetu, odnosno da se neko predstavlja njegovim imenom i na taj način uzima ljudima novac.

Šerbedžija je tim povodom apelovao na sve svoje pratioce da ne nasjedaju na ovakve prevare, i uz to dodao da je prijavio problem.

-Dragi moji, izgleda da je neko napravio lažni profil koji jako liči na moj i sa mojim imenom i fotografijama i obavještava ljude da su dobitnici nagradne igre ili traži novce. Naravno, to nema veze sa mnom. Ali ovih dana mi se više prijatelja javilo da su navodno od mene dobili takve poruke. Tome će valjda brzo doći kraj jer sam prijavio problem, ali molim vas u međuvremenu podijelite ovo moje upozorenje da neko možda, ipak, ne nasjedne na prevarante……A ja vam šaljem i video pozdrav iz Izmira…. – poručio je glumac.

Inače, njegovu zvaničnu stranicu na pomenutoj mreži prati više od 90.000 ljudi, a njegov slučaj, nažalost, nije usamljen kada su prevare na društvenim mrežama u pitanju.

VAZNO! Prevara….

Dragi moji, izgleda da je netko napravio lažni profil koji jako slici na moj i sa mojim imenom i fotografijama i obavještava ljude da su dobitnici nagradne igre ili traži novce. Naravno, to nema veze sa mnom. Ali ovih dana mi se vise prijatelja javilo da su navodno od mene dobili takve poruke. Tome će valjda brzo kraj jer sam prijavio problem, ali molim vas u medjuvremenu podijelite ovo moje upozorenje da netko možda ipak ne nasjedne prevarantima……A ja vam šaljem i video pozdrav iz Izmira….

Gepostet von Rade Serbedzija official am Freitag, 16. Oktober 2020

 

 

 

Podijeli

Pratite nas:
Ovo je prava istina
Poznati bh. pjevač