PočetnaAktuelnoRade Šerbedžija posjetio generalni konzulat BiH u Frankfurtu: Oduševljena konzulica Višnja Lončar zahvalna i biznismenu Ervinu Kandiću

Rade Šerbedžija posjetio generalni konzulat BiH u Frankfurtu: Oduševljena konzulica Višnja Lončar zahvalna i biznismenu Ervinu Kandiću

Popularni glumac, književnik i pjevač Rade Šerbedžija danas je posjetio generalni konzulat BiH u Frankfurtu u kojem ga je dočekala generalna konzulica Višnja Lončar.

Radeta je na aerodromu dočekao i u Frankfurtu ugostio Dalibor Jurkić, počasni konzul Gvineje, a godinama je logistička podrška Stipi Mesiću.

Rade Šerbedžija je u razgovoru sa Višnjom Lončar pričao o svojim planovima, o koncertu kojeg ima u njemačkom gradu Offenbachu. Zahvalio se na pozivu i na domaćinskom gostoprimstvu,a druženju u konzulatu pridružio se i bh. biznismen Ervin Kandić.

-Zaista mi je velika čast bila što sam upoznao velikog i veličanstvenog Radeta Šerbedžiju. Od srca se zahvaljujem Daliboru Jurkiću koji mi je to obezbjedio i velika hvala Višnji Lončar koja me pozvala – rekao nam je Kandić.

Generalna konzulica Višnja Lončar kratko nam je izjavila:

-Hvala gospodinu Jurkiću što nam je doveo Radeta Šerbedžiju u prostorije konzulata, a posebna mi je  čast što sam upoznala i ugostila velikog i istinskog prijatelja BiH, velikana svjetskog glumišta Radeta Šerbedžiju.

Bato Šišić

Pratite nas:
Incident na aerodrom
Sinan Sakić preminu