PočetnaAktuelnoRazveli su se nakon 15 godina sreće, a tri godine kasnije je uslijedilo pomirenje: Ovo je lijepa Vesna, supruga Šake Polumente

Razveli su se nakon 15 godina sreće, a tri godine kasnije je uslijedilo pomirenje: Ovo je lijepa Vesna, supruga Šake Polumente

Popularni crnogorski pjevač nikada se u javnosti ne pojavljuje sa svojom suprugom, s kojom je dobio troje djece.

Kako su mediji prenijeli prije nekoliko godina, Šako Polumenta se 2010. godine rastao od supruge Vesne, s kojom ima troje djece: Rijanu, Adisa i Rijaldu.

Međutim, tri godine kasnije, pjevač i njegova izabranica shvatili su da između njih i dalje postoji ogromna ljubav, te su nastavili zajednički život.

– U svakom braku dođe loš trenutak. Kod nekog to traje duže, a kod nekog kraće – rekao je tada Polumenta za Kurir.

– Mi jesmo bili razdvojeni, ali nije bilo neprijateljstva i nikad nisam otišao od djece, a ni od nje. Za sve što je bilo potrebno bio sam tu.

Šako je danas ponovo u zagrljaju svoje supruge, a njegovi fanovi su prije nekoliko mjeseci konačno dobili priliku da saznaju i kako ona izgleda.

Na zvaničnom profilu Šake Polumente na društvenoj mreži Facebook osvanula je Šakina i Vesnina zajednička fotografija, koja je otkrila da je njegova supruga plavokosa ljepotica.

Njegovi obožavaoci odmah su primjetili da su supružnici veoma lijep par, te da izgledaju presretno.

– Stvari su se sada potpuno promjenile i ponovo su sretni – rekao je nakon pomirenja 2013. godine za Kurir izvor blizak paru.

Pratite nas:
Priča se da je vara