PočetnaAktuelnoRialda priznala da nema ništa sa Slobom: Nasmijat će vas kada proitate šta bi mu poklonila, ali joj je on žestoko odgovorio

Rialda priznala da nema ništa sa Slobom: Nasmijat će vas kada proitate šta bi mu poklonila, ali joj je on žestoko odgovorio

Sloba Radanović na snimanju jednog novogodišnjeg programa otkrio je šta planira da pokloni bivšoj ženi za Novu godinu. Bez razmišljanja, opredijelio se za skupocjeni poklon, pa su se mnogi zapitali, ako je takva situacija, šta bi bivšoj djevojci tek mogao da priredi!

“Roleks”, odgovorio je za Kiju kratko i ko iz topa Sloba.

Satovi ove prestižne marke koštaju preko pet hiljada eura.

Međutim, za Lunu Đogani spremio bi daleko skromniji poklon.

-Što ja moram svima da kupujem poklone? – upitao je on i šokirao, zbog čega su mnogi došli do zaključka da on i dalje gaji posebne emocije prema Kiji.

Pjevačica Rialda, s kojom su ga povezivali neko vrijeme, zatekla je sve informacijom da više nije u prijateljskim odnosima s Radanovićem.

-Naš odnos je nedefinisan mnogo. On ne zna šta hoće. Meni je on kolega i drug, sada je samo kolega, drug je bio. Nismo u vezi. On je mnogo dobar dečko, ali je mnogo nedefinisan. On i ja smo dva odrasla čovjeka, ja sam u toj priči odrasla (smijeh). Slobodan i ja ništa stvarno nismo imali, niti se šta dešava na tom polju, kažem, bili smo drugovi i kolege, sad smo samo kolege. Ne bih ga ni komentarisala više, nema potrebe. Nisu se pogoršali naši odnosi, već mene nikakav odnos sa njim osim kolegijalnog ne zanima – rekla je Rialda, pa nastavila:

-Slobi bih poklonila jednu knjižicu o bontonu, da nauči kako se ponaša prema ženama – zaključila je ona.

Kada je to čuo, nije mu bilo svejedno.

-Ona meni bonton? Ja bih njoj kupio priručnik za prijateljstva – istakao je Radanović koji se na snimanju sa Rialdom nije ni pozdravio jer nisu u dobrim odnosima.

 

Pratite nas:
Poslije snimka bluda
Diznijeva zvijezda s