PočetnaAktuelnoRoditelji Darka Lazića ostali bez novca: Mole dužnika da im vrate pare!

Roditelji Darka Lazića ostali bez novca: Mole dužnika da im vrate pare!

Roditelji Darka Lazića u teškoj su materijalnoj situaciji. Na sve moguće načine pokušavaju da dođu do novca, pa zovu redom ljude koji su poslovali sa Darkom.

Posljednji u nizu brojeva telefona koji su okrenuli tim povodom bio je broj čovjeka koji je Darku prodao automobil prošle godine, a sa kojim se također slupao početkom ove godine, nakon čega ga je vratio vlasniku.

– Za “škodu superb”, koju je Darko kupio od jednog čovjeka prošle godine za dogovorenu sumu od 35.000 evua, pevač je dao samo 12.000 eura. Ostatak je trebalo da isplati u ratama, međutim, nakon kratkog vremena, on je doživio saobraćajnu nesreću u kojoj je automobil uništen. Umjesto da isplati ostatak, on je policijskom službeniku vratio uništen automobil. Niti je dao preostalih 23.000 eura, niti je ovaj vratio pjevaču onih 12.000 eura – saznaje “Alo!” od izvora bliskog Laziću.

Budući da roditelji folk pevača Darka Lazića, Branka i Milan, ne znaju detalje dogovora između njihovog sina i prodavca “škode”, oni su ga nazvali i upitali da li možda on treba da vrati neke pare Darku, u ovom slučaju njima, pošto je on vezan za krevet. Čovjek je bio prilično šokiran, budući da je automobil vrijedan 35.000 eura uništen Darkovom krivicom i više ne vruhedi kao nekad.

– Kada im je rekao da on Darku ne duguje ništa, naprotiv, da ovaj njemu treba da nadoknadi štetu, Darkov otac Milan se izvinio i prekinuo vezu – ispričao je za “Alo!” izvor blizak vlasniku Škode.

Podsjećanja radi, da su Lazićevi u lošoj finansijskoj situaciji svjedoči i činjenica da su Darkovu još zakonitu suprugu Anu Sević zvali da pitaju šta se dešava sa novcem od životnog osiguranja. Nakon što im je Ana rekla da je Darko izgubio 65.000 eura potencijalne premije, zbog toga što su mu u krvi pronađen alkohol i nedozvoljene supstance, oni su zahtjevali da stanarina u iznosu od 150 eura od stana koji je Darko dobio od “Granda” ubuduće ide njima.

– Oni su rekli Ani da su već kontaktirali sa stanarkom i tražili joj da ubuduće njima daje tih 150 eura, a ne njoj kako je do sada bio slučaj, jer nemaju novca. Kako su joj objasnili, zbog Darka dolaze dva puta dnevno iz Brestača u Beograd i u teškoj su materijalnoj situaciji – ispričao je tada izvor blizak Lazićima.

 

 

Pratite nas:
Muzičko druženje u
Edita Aradinović po