PočetnaAktuelnoRoditelji Džejle Ramović: Ponosni smo, potajno smo se nadali finalu, ali ovo je bajka

Roditelji Džejle Ramović: Ponosni smo, potajno smo se nadali finalu, ali ovo je bajka

Sjajnom interpretacijom pjesme Zorice Kondže “Ima jedan svijet” Džejla Ramović sinoć je odnijela pobjedu u “Zvezdama Granda.”

U velikom finalu najpopularnijeg muzičkog takmičenja na ovim prostorima nastupilo je16 finalista, od kojih petero iz naše zemlje, a osim Džejle takmičili su se i Alem Kadić, Sanel Smolo, Ahmed Orahovčić i Armin Jusufović.

Uz Džejlu sinoć su bili i njeni roditelji Sinan i Edita, te sestre Šejla i Lejla, koji su je bodrili iz studija.

– Ne znam šta bih vam rekao od uzbuđenja, sve izgleda nestvarno – kazao nam je jutros kratko Džejlin otac Sinan.

Ponos nije krila ni majka Edita, dodajući da je cijela porodica tokom sinoćnjeg glasanja bila uz svoju mezimicu, nadajući se najboljem.

– Džejla uvijek ima blagu tremu, koju pokušava prikriti, a tako je bilo i sinoć. No, naša trema je bila daleko veća od njene. Od samog početka nadali smo se finalu i potajno je priželjkivali, ali ovo što se sinoć desilo je bajka, koja je, hvala bogu, stvarna. Ove godine konkurencija je bila izrazito jaka, pa je naš ponos tim veći. Valjalo je doći do finalne večeri, a onda pobjediti sve te sjajne djevojke i momke koji su odlični pjevači – kazala nam je uzbuđeno Džejlina majka, dodajući da je i njena mentorica Marija Šerifović izuzetno ponosna na Džejlu i njenu pobjedu.

Osim što je odlično otpjevala svoju numeru, Džejla je sinoć, prema riječima modnih stručnjaka, sjajno izgledala na sceni.

Kako nam je otrila njena majka, Džejla je nosila kreacije dvije modne dizajnerice, Kristine Bekvalac i Marine Visković iz Beograda.

– Marina Visković kreirala je bijelu haljinu u kojoj je Džejla proglašena pobjednicom. Odlično joj je pristajala i u njoj je izgledala kao prava princeza – kazala je ponosna majka.

Kako smo saznali, porodica Ramović će, zbog obaveza koje ima prema organizatorima ovog najvećeg muzičkog showa u regiji, u Beogradu ostati do nedjelje kada kreće u svoje rodno Goražde gdje joj se priprema pravi doček.

Naime, Grad i građani Goražda Džejli organiziraju koncert, kao svojevrsni doček za pobjednicu, na kojem će, između ostalih nastupiti Marija Šerifović i Amel Ćurić.

Pratite nas:
Malonogometni turnir
Elvis Presley: Cijen