PočetnaAktuelnoRokvić slavi lijepe vijesti: Nikola i Bojana čekaju drugo dijete, Marinko presretan!

Rokvić slavi lijepe vijesti: Nikola i Bojana čekaju drugo dijete, Marinko presretan!

Nikola Rokvić i njegova supruga, manekenka Bojana Barović, postat će roditelji po drugi put. Popularni par u martu sljedeće godine podarit će dvogodišnjoj kćerki Leoni brata ili sestru.

Sin slavnog pjevača Marinka Rokvića, koji je u braku sa Bojanom više od dvije godine, prije tri mjeseca saznao je vijest zbog koje je neizmerno sretan. Manekenka je, čim je utvrdila da je u drugom stanju, radosnu vijest podijelila sa suprugom, ali, kako nalažu običaji, par je sačekao da prođe neko vrijeme kako bi obavijestili prijatelje i javnost.

– Kada mi je Bojana rekla da je trudna, bio sam najsretniji čovjek na svijetu. Želio sam da tu radost podijelim sa svima koje znamo, ali uspio sam nekako da se suzdržim, jer se u početku to ne radi. Tog dana sam divne vijesti saopštio samo roditeljima i bratu. Toliko sam bio oduševljen da me euforija još drži – rekao je Nikola za magazin Stori.

Iako supružnici nisu planirali prinovu u skorije vrijeme kako bi nasljednica Leona mogla da shvati kakav je dar imati brata ili sestru, Bojana ističe da ih je novost i te kako obradovala.

– Htjela sam da se napravi malo veća razlika kako bismo Leoni mogli da objasnimo neke stvari. U njenom uzrastu djeca iz dana u dan postaju sve razumnija, a mogu samo da zamislim šta će sve moći sljedećeg marta da shvati – kaže ona i dodaje da će u drugoj trudnoći biti dosta opuštenija jer zna šta sme, a šta ne i kako da se hrani.

Dok je Leona rođena u Americi jer je Bojana tada imala modne angažmane u Njujorku, roditelji kažu da im je plan sada drugačiji.

– Drugo dijete će se verovatno roditi u Beogradu jer bi bilo komplikovano da se sa Leonom selimo na drugi kraj svijeta na nekoliko mjeseci, a svoj stan tamo sam odavno otkazala. Tu su i bake i deke i svi poslovi, ali ko zna, možda i promijenimo odluku – kaže Bojana.

Kontaktirali smo i s ponosnim dedom Marinkom Rokvićem, koji je oduševljen ovom viješću.

– Supruga i ja smo bili presretni kada smo saznali da će Nikola i Bojana ponovo postati roditelji. Ne mogu da opišem tu sreću. Nije bitno da li će biti dječak ili djevojčica, samo da je živo i zdravo. Baka i deka će da ga čuvaju kao i ostale unučiće. Jedva čekamo. Sada je na redu da i sin Marko dobije drugo dijete – kaže nam Marinko.

 

 

Pratite nas:
Saša Kovačević je
Marko ne želi da ga