PočetnaAktuelnoRonaldo dobio crveni nakon 29 minuta igre, uplakan napustio teren

Ronaldo dobio crveni nakon 29 minuta igre, uplakan napustio teren

Jeison Murillo pao je nakon jednog kontakta s Portugalcem. To je Ronalda iživciralo i lagano ga je dodirnuo po glavi bez naznake da ga želi povrijediti. A taj potez je njemački sudac Brych označio da je za crveni…

Cristiano Ronaldo dobio je crveni karton u prvom nastupu za Juventus u Ligi prvaka! Njegov Juventus gostuje kod Valencije, a Cristiano je svoj nastup završio nakon 29 minuta, prenosi 24sata.hr.

Jeison Murillo pao je nakon jednog kontakta s Portugalcem. To je Ronalda iživciralo i lagano ga je dodirnuo po glavi bez naznake da ga želi povrijediti. No, onda na scenu stupa njemački sudac Felix Brych koji je Portugalcu neshvatljivo pokazao crveni karton! Nijemac se prvo išao konzultirati s pomoćnim sucem, a onda je donio jednu od najsmješnijih sudačkih odluka u povijesti Lige prvaka.

Zaista je nevjerojatno što je bilo Nijemcu da isključi Portugalca jer Ronaldo zbog ovog poteza nije zaslužio ni žuti karton, a kamoli crveni. Sve je sjajno izgledalo, bila je zanimljiva utakmica, no nogometnu feštu prekinuo je Brych i sebe stavio u prvi plan. Nakon ovakvog crvenog, Nijemac će sigurno ići na duže hlađenje da malo dođe k sebi i razmisli što mu je bilo…

Ronaldo je sa suzama u očima napustio igru u nevjerici što se zapravo dogodilo…Portugalcu je ovo prvi crveni karton u 154. nastupu u Ligi prvaka.

Pratite nas:
Franjo Franjić, pri