PočetnaDijasporaRonaldov prijatelj otkrio da li fudbaler planira da oženi Georginu Rodriguez

Ronaldov prijatelj otkrio da li fudbaler planira da oženi Georginu Rodriguez

Cristiano Ronaldo je veoma sretan s Georginom Rodríguez, potvrdio je to Cristianov prijatelj iz djetinjstva, portugalski fudbaler José Semedo u intervjuu za novine Correio da Manha.

Fudbaler kojeg Cristiano zove Semy dobro je upućen u život Cristiana Ronalda i njegove porodice. Često se druže, o čemu svjedoče I posljednje fotografije na društvenim mrežama. Prema njegovim riječima Ronaldo je uz Georginu pronašao potrebnu stabilnost i istinsku ljubav.

– Bez ikakve dvojbe on je glavni razlog njene sreće. To se vidi u njihovim očima kada su zajedno. On pored sebe ima tako divnu osobu i ja ga nikad nisam vidio sretnijeg – kazao je Jose, koji je s Cristianom prijatelj dugih 20 godina. Upoznali su se kao djeca, zajedno su maštali da jednog dana postanu velike fudbalske zvijezde. Jedno vrijeme su trenirali u Sportingu i godinama dijelili istu sobu.

Iako su im se putevi razišli, svako od njih je krenuo svojim putem i gradio karijeru u različitim klubovima, Jose je ipak ostao sastavni dio Ronaldovog života. Nerijetko se pridruži Ronaldu i njegovoj porodici na nekom od odmora. Jedno od pitanja u spomenutom intervjuu na koje je Jose odgovarao bilo je i da li zna kada će se Ronaldo i Georgina vjenčati.

– On ne govori mnogo o tome. Već sam mu rekao kako čekam da se oženi, a on uvijek kaže; šuti, šuti – kazao je Jose kroz smijeh.

Pratite nas:
Poslije problema i d
Nova teorija: Pepelj