PočetnaAktuelnoRužica Kerić, supruga tragično preminulog muzičara Šabana Šaulića, završila u policiji: Pojedinci se bogate zloupotrebljavajući ime Mirsada Kerića, preko Facebooka sabiraju novac!

Ružica Kerić, supruga tragično preminulog muzičara Šabana Šaulića, završila u policiji: Pojedinci se bogate zloupotrebljavajući ime Mirsada Kerića, preko Facebooka sabiraju novac!

Ružica Kerić, supruga tragično preminulog muzičara Mirsada Kerića, koji je život izgubio u saobraćajnoj nesreći zajedno sa Šabanom Šaulićem u Njemačkoj, osim što vodi borbu sa svakodnevnicom života, obavijena svojom boli i patnjom, mora da se bori i sa raznoraznim lažno napravljenim profilima na Facebooku.

Na tim profilima objavljuju se slike porodice Kerić, pozivaju se ljudi da lajkaju stranicu, da pomažu, a na kraju još napišu da je Ružica Kerić administartor grupe.

-Zaista ne mogu sve to više da pohvatam. Pored svih mojih svakodnevnih problema sa kojima se susrećem, obaveza koje imam prema mojoj troje djece, moram da se borim sa kojekakvim budalama koje pokušavaju da ocrne mog Mirsada, da na osnovu njegovog imena i imena Šabana Šaulića sakupljaju nekakve lajkove ili novac. Upravo sam danas bila na policiji u Ofenbahu i prijavila jedan takav profil koji se zove „Muzika sa Balkana“. Sada javno kažem sa tim profilom i sa tim izvjesnim Jovicom Mirkovićem niti ja niti moja porodica imam bilo kakve veze. Ja sam ga lijepo zamolila da ukine grupu, da me ne spominje, još je napisao pogrešno ime „Mersad Kerić“, ali on ne odustaje. Sada će policija da radi svoje i neka ga krivično gone“.

Nakon povratka iz policije Ružica Kerić je još za naš portal izjavila:

-Mi smo jedna sasvim normalna porodica. Ne tražimo nikakvu pomoć niti novce od bilo koga, ne otvaramo nikakve grupe. Nismo socijalni slučaj, a i da jesmo barem u Njemačkoj se to jednostavno može riješiti. Molim sve drage ljude da više ne lajkaju tu stranicu „Pjesme sa Balkana“ jer zaista nemamo  nikakvog dodira sa njom. Zahvaljujem se svim dragim ljudima, Mirsinim prijateljima ,muzičarima i pjevačima koji su mi dali riječi podrške. Jednostavno ne želim da bilo ko na osnovu imena mog supruga sebi pravi reklamu i nas kao porodicu blati.

Bato Šišić

 

Pratite nas:
Amra Halebić uputil
Najnoviji detalji te