PočetnaAktuelnoŠaban Šaulić se greškom razveo: Ovako ga je dočekala supruga Gordana kada se vratio kući pijan u 4 ujutro

Šaban Šaulić se greškom razveo: Ovako ga je dočekala supruga Gordana kada se vratio kući pijan u 4 ujutro

O skladnom i dugovječnom braku pjevača Šabana Šaulića nema ko ne mašta, a on se maltene na samom početku slučajno razveo od ljubavi svog života, pa se vjenčao sa njom ponovo!

– Potpišem nešto, ono zahtjev za razvod. Onda trči, moli, evo me kući, ne idem nigdje. Bili smo dugo razvedeni, negde oko 15 do 17 dana – objasnio je jednom prilikom Šaban, koji je čitav album “Kafanska noć” iz 1985. godine posvetio supruzi, posebno pjesmu “Gordana”, jer su u tom trenutku bili razdvojeni.

Zbog svog talenta uspio je da dotakne zvijezde, međutim ističe da bi mu put do popularnosti bio daleko teži da pored sebe nije imao Gocu. Za nju bi uradio sve, pa čak i onda kada toga nije svjestan!

– Došao sam iz neke kafane s nekim mojim drugarima, onako dobro pijan, kad sam stanovao na Labudovom brdu, i kad me je vidjela onakvog, da nisam svoj… a kad je vidjela čopor njih iza mene! Koliko ih je bilo, pet, šest… kaže: ‘Pa je l’ si ti normalan u ovo doba, četiri ujutru, sad si došao ovdje?!’ i ja sam krenuo: ‘Ne plači dušo, ja ću ti doći, po ponoći’, znači poslije ponoći i nije bila ljuta! – rekao je on za “Premijeru, pa dodao: “Kao: ‘Bože, kakva ti je to pjesma?’ Sad mi izašlo iz mene ovako, vjeruj mi” – otkrio je pjevač kako je umio da smiri suprugu pjesmom.

Ovih dana, posvećen je stvaranju nove pjesme “Ti možeš sve” sa Zoricom Brunclik, a njegova četvorogodišnja unuka Ema, Ildina nasljednica, oštar je sudija!

– Kad je Zorica drugi put zapjevala pjesmu, moja unuka koja ima četiri godine je počela da pjeva za njom, zajedno! Odmah je pjesmu naučila. Onako mala pa je sve skapirala i već je to ušlo u uši i počela ona da pjeva… Ovo mora da je dobro! – zaključio je u “Premijeri” Šaban, koji svaki slobodan trenutak voli da provede u društvu unučića.

Pratite nas:
Kako je princeza Dia
Opet 'pukla tikva' i