PočetnaAktuelnoSad je jasno kakav je odnos Severine i svekra nakon golih fotki i priča o svađi

Sad je jasno kakav je odnos Severine i svekra nakon golih fotki i priča o svađi

Severina je na Instagramu objavila selfie sa svekrom Draganom Kojićem Kebom te mu čestitala rođendan. Ujedno je to i prva fotografija koju je objavila na toj društvenoj mreži nakon što su srpski mediji objavili drugu rundu golih fotografija za koje tvrde da je na njima ona.

“Sveki moj, sretan ti rođendan, volin te do neba i nazad pa okolo i livo i desno, a najviše volin tvoje srce. Želim ti sve najlipše na svitu i hvala ti što si mi ka otac, a Aleksandru dida kojeg obožava… A to mora da je magija, Kebo”, napisala je Severina te tako dala do znanja da se sa svekrom još uvijek odlično slaže, iako se šuškalo da je došlo do zahlađenja odnosa.

Naime, neki su sredinom rujna primijetili da Severina nije čestitala rođendan svojoj svekrvi Olji putem društvenih mreža, kao što to često čini kad je riječ o njoj dragim osobama. Međutim, čini se da se Severina i Kojići još uvijek vole, prenosi Index.

Tati je rođendan čestitao i Igor Kojić, a Severina se čestitkama pridružila objavom emotikona srca u komentarima. “Najbolji otac, čovjek, pjevač… Srećan rodjendan mom Draganu Kojiću Kebi”, napisao je Igor.

Pratite nas:
Marina Tucaković se
Poznati pjevač kroz