PočetnaAktuelnoSahrana Marine Tucaković: Sin Laća tražio od Cece, Saše Matića i Milana Kalinića da ne prilaze grobu, evo šta im je rekao

Sahrana Marine Tucaković: Sin Laća tražio od Cece, Saše Matića i Milana Kalinića da ne prilaze grobu, evo šta im je rekao

Tekstopisac Marina Tucaković sahranjena je danas na Novom groblju u Beogradu, a nakon sahrane Marinin sin Milan Laća Radulović navodno je zabranio Ceci Ražnatović, Saši Matiću i Milanu Kaliniću da priđu grobu.

– Vi nemojte da prilazite grobu, ostali mogu – rekao je navodno Milan Laća Radulović Ceci, Saši i Milanu kada je sahrana završena, zbog čega su mnogi navodno ostali u šoku.

– Svi koji smo bili blizu to smo čuli. Stvar je u tome što oni uopšte i nisu bili blizu grobnog mjesta. Ceca se odmah okrenula i otišla – rekao je izvor sa lica mjesta.

Pored spomenutih javnih ličnosti, sahrani su prisustvovali i Jelena Karleuša, Oliver Mandić, Jelena i Žika iz “Zane”, Danijel Pavlović, Milan Kalinić, Saša Matić..

Inače, Marinina posljednja želja bila je da bude sahranjena pored svog sina Miloša na Novom groblju, a ne u Aleji zaslužnih građana.

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je 19. septembra u 67. godini.

 

Pratite nas:
Sahranjena Marina Tu
Bivši muž Emine Ja