PočetnaAktuelnoŠako Polumenta isprozivao Andreanu Čekić i okrivio je za neuspjeh: Bukti novi estradni rat

Šako Polumenta isprozivao Andreanu Čekić i okrivio je za neuspjeh: Bukti novi estradni rat

Pjevač Šako Polumenta objavio je nedavno duetsku pjesmu “Krvna grupa” sa koleginicom Andreanom Čekić, koju je okrivio za neuspjeh.

Naime, na nastupu na kojeg ga je posjetila jedna televizijska ekipa, Šako je okrivio pjevačicu zbog toga što pjesma nema više pregleda.

-Sa Čekićkom sam objavio pjesmu. Možda sam očekivao malo više, strahovito je dobra pjesma, ali možda je to što nas nema na terenu. Za to je ona kriva. Žao mi je što sam toliko energije uložio. Ova pjesma stoji na milion i po pregleda, neke kolege po 15, 20 miliona… – rekao je Šako.

Imali smo jedno gostovanje na TV-u, trebalo je više da poradimo na tome i nije trebalo tu noć da se izdaju dvije pjesme. Tragično, toliko sam dao sebe, to sve skupo košta, odjednom se pojavi druga pjesma, to se reklamira, a ovo ne. U srcu mi je, volim je, gotivim, ali ja živim drugim životom, odgovornim. Odgovoran sam prema kolegama, kako na privatnom, tako i na poslovnom polju. Ona je dobar vokal, dobar čovjek, ali nešto je tu zatajilo. Trebalo je da se fokusiramo na našu pjesmu, koja je itekako dobra. Nisam htio ništa da kažem, ja držim do sebe, nedostižan sam. Ne kucam ni na čija vrata – odgovorio je pjevač.

Pjevač je progovorio i o novim eksplicitnim slikama koje su isplivale.

-Stigla nam je neka slika, opet si slao nekoj djevojci – upitan je Šako.

– J*bem im mater, što da se sekiram oko toga? Može svašta da se piše o meni, ništa mi nje možete – odgovorio je pjevač.

 

 

Pratite nas:
Kemal Hasić, nakon
Dada Mešaljić obja