PočetnaAktuelnoSamir Rizvanović „zakucao“ sa novom pjesmom i spotom: Kada poslušate „STANI“, na prvu ćete vidjeti da je to već HIT

Samir Rizvanović „zakucao“ sa novom pjesmom i spotom: Kada poslušate „STANI“, na prvu ćete vidjeti da je to već HIT

Novom pjesmom „Stani“ koja je, iako je objavljena tek u srijedu, za nekoliko sati pokupila brojne pozitivne kritike slušalaca, Samir Rizvanović uspješno je počeo ovu 2020. godinu.

Riječ je o pjesmi koja izlazi pod markicom „Granda“, a čija je promocija uveliko počela na BN televiziji, brojnim bh. radio i Tv stanicama, portalima…

Rizvanović je pjesmu snimao u Beogradu. Za istu aranžman potpisuje Goran Velinov Panča, a autor muzike i teksta je već pokazani u tom poslu Damir Bečić. Samir je odmah sa vrijednom ekipom pjesmu ekranizirao u Njemačkoj tačnije spot je sniman u Wiesbadenu i Passau. Režiju za spot ove prelijepe ljubavne priče pretvorene u pjesmu, potpisuje Bojan Janjić.

Samirov spot itekako je svojom ljepotom i atraktivnošću uljepšala Sara, djevojka iz Turske, jedan od najtraženijih tamošnjih modela.

Ovaj folk pjevač više je nego zadovoljan kako pjesmom tako i spotom. Smješkajući se kaže kako je u saradnji sa Bojanom Janjićem napravio pravu ljubavnu, filmsku priču u svega nekoliko minuta.

-Svaki put kada snimim novu pjesmu mislim da se ne može bolje. Tako sam rekao i prošli put – kroz smijeh govori Samir i nastavlja:

-Ali sam se prevario. „Stani“ je po mnogo čemu specifična pjesma. Nije neka nabrajalica, kako mi to pjevači imamo običaj reći. Sve ljepo što se moglo opisati riječima i stati u tri minute, nalazi se u ovoj pjesmi. U srijedu je promovirana pjesma i vjerujte za nekoliko sati spot je imao rekordnu gledanost na YouTube što me posebno raduje – više nego zadovoljan je Rizvanović.

Samir se svrstava među najtraženije folk pjevače u dijaspori. Posla, kucnut će rukom u drvo, ima sasvim dovoljno. Tražen je za gostovanja kako u diskotekama, klubovima i restoranima, tako i na brojnim privatnim zabavama širom inozemstva, ali i BiH.

 

Podijeli

Pratite nas:
Šabanovi fanovi nje
Halid Muslimović na