PočetnaAktuelnoSamir Rizvanović ima novi hit… ovo je “Ludnica”: Uz njegovu novu pjesmu nećete moći, a da se ne veselite

Samir Rizvanović ima novi hit… ovo je “Ludnica”: Uz njegovu novu pjesmu nećete moći, a da se ne veselite

„Ako ima pravde“, „Sjaj od višanja“, „Rođena za ljubav“, „Ludnica“, „Magija“, „Stara ljubavi“… ovo su samo neke od pjesama Samira Rizvanovića kojima je u proteklom periodu napravio itekako dobar put do publike. I publika je prepoznala njegovu predanost muzici pa zbog toga i ne čudi što danas ima jako veliku armiju svojih fanova.

Uvijek će reći kako nije jedan od onih koji će po svaku cijenu objaviti novu pjesmu. Studiozno radi na svakoj pa onda i ne čudi što je svaka koju je do sada snimio za vrlo kratko vrijeme našla put do slušalaca.

Vjeruje da će takvu sudbinu doživjeti i njegova nova numera „Ludnica“ koju je nedavno ekranizirao, a uskoro se očekuje i TV premijera tog spota. U pitanju je pjesma za koju je muziku uradio Milan Miletić, tekst je pisao Dragan Radonjić, dok iza aranžmana stoji Vladan Stojković.

-Ovo je jedna brza, jako vesela pjesma, baš za dobre fešte… Vjerujem da će brzo naći put do slušalaca. Moram naglasiti da sam dugo radio naovoj pjesmi, puno je uloženo u isto pa vjerujem još više u njezin uspjeh – optimističan je Rizvanović.

Ne eksponira se pretjerano u medijima. Kroz smijeh kaže da je zagovornik teze kako se treba pojaviti onda kada ima povod. Sada je itekakva prilika za to.

Ali i bez obzira na to što se puno ne eksponira u medijima Rizvanoviću, kada je kalendar u pitanju, bilo bi malo i 365 dana u godini jer za njegove nastupe vlada nevjerovatno veliko interesovanje.

-S obzirom na to da živim u inozemstvu, tu najviše i radim. Uistinu imam puno poziva za nastupe pa se desi da neke moram otkazati jer se nikako ne mogu uklopiti u slobodne termine – govori nam Samir.

Premijera nove Samitrove pjesme bit će 12. novembra u „Grand Koktelu“ kod Gorana Čomora.

Pratite nas:
Ivana Selakov sa beb
Lidija Vukićević z