PočetnaAktuelnoSandru Afriku pratila trojica muškaraca, a Matijas Šmit joj poslao limuzinu! Čiji je ljubavnik bogati Kiril iz Ruminije?

Sandru Afriku pratila trojica muškaraca, a Matijas Šmit joj poslao limuzinu! Čiji je ljubavnik bogati Kiril iz Ruminije?

Diskoteke i klubovi u Njemačkoj konačno su počeli raditi punom snagom, a publika željna dobrog provodo uveliko to koristi.

Tako je u noćnom „Karlson klubu“ u Frankfurtu, kojeg menadžeriše i vodi Nijemac Matijas Šmit, nekadašnji pjevač i čovjek koji odlično priča naš jezik, kao gosta večeri doveo atraktivnu Sandru Prodanović, poznatiju u svijetu šou biznisa kao Sandra Afrika.

Matijas i njegov poslovni partner potrudili su se da Sandru dočekaju, ali i ugoste kao kraljicu.

Na aredoromu dočekala ju je velika limuzina i odvezla u jedan od najelitnijih hotela u gradu. Sandra je noć prije imala nastup u Cirihu, a u Frankfurt je došla u pratnji trojice muškaraca, jedan je muzičar,a ostala dvojica su joj dobri prijatelji.

Sami Sandrin dolazak pred klub bio je veoma glamoruzan, a njeno samo pojavljivanje u klubu još glamoruznije.

Tu su je sačekali njeni fanovi,a kojih je zaista bilo dosta,a kada je stupila na binu nastao je lom u klubu. U jednom momentu na bini su joj se pridružili  dvoje polugolih plesača koji su njen nastup učinili joj atraktivnijim.

Prije toga Sandru je u uredu kluba dočekalo skoro 100 crvenih ruža, a što se Africi najviše dopalo.

-Ovo je stvarno nestvarno, osjećam se kao boginja, a ovakvo nešto mi dugo niko nije priredio. Evo, zbog ovakvih stvari mi je nedostajalo putavanje i mnogobrojni nastupi koje sam imala prije svjetske pandemije – kratko je rekla Sandra.

Prije nastupa slikala se Matijasom, Erdžanom iz Tuzle,a koji je Matijasova desna ruka u klubu, pa Laura je također izrazila želju da se slika, kao i Matijasov poslovni partner,a koji djeluje iz sjene.

Dvojica snažnih momaka Demi iz Novog Sada i Lidi iz Podgorice bili su tu večer zaduženi za Sandrino obezbjeđenje.

Kako tokom nastupa,ali isto tako i poslije Sandra se slikala sa mnogobrojnim fanovima. U publici je bila i poznata Dreckqueen Amanda Dior koja je došla u pratnji njenog prijatelja ili možda ljubavnika Kirila iz Rumunije za kojeg smo čuli da je veoma bogat.

Bato Šišić

 

Pratite nas:
Pjevam, a srce mi kr
Dejan Matić o tome