PočetnaMuzikaSanela Muminović pjesmom „Ne plačem“ zadala zadaću mnogim kolegicama: Poruka za tajnovitog muškarca

Sanela Muminović pjesmom „Ne plačem“ zadala zadaću mnogim kolegicama: Poruka za tajnovitog muškarca

Ona svoju publiku dugo drži u neizvjesnosti, ne objavljuje nove pjesme, ali kada to učini – onda svi zanijeme!

Tako je i ovoga puta jer sve popularnija folk pjevačica Sanela Muminović prije nekoliko dana objavila je spot za novu pjesmu. Sanela u tek snimljenoj numeri poručuje „Ne plačem“, a za razliku od ranijih spotova koje je radila, u ovaj je uložila puno truda i novca.

Sigurna da je pjesma „Ne plačem“ ljetni hit i da će narednih nekoliko mjeseci zaisigurno biti najtraženija kako na radio i TV stanicama tako i na nastupima, Sanela ništa nije prepuštala slučaju pa je angažirala profesionalnu ekipu koja je ionako dobru pjesmu videom učinila savršenijom.

I već se trud isplatio jer je Sanela ubrzo nakon objavljivanja pjesme počela dobivati sve više poziva za nastupe. Za razliku od ranije, sada je Sanelin radni kalendar maksimalno popunjen. Došla je u situaciju da mora odbijati pozive za nastupe jer jednostavno nema više slobodnih termina.

-„Ne plačem“ je pjesma koja će, ne zato što je moja, za vrlo kratko vrijeme postati apsolutni hit. U to sam bila sigurna onog momenta kada mi je pjesma ponuđena jer sam osjetila da je drugačija, da ima nešto posebno… Nije mi žao toliko potrošene energije dok sam je snimila pa onda i spot jer se trud isplatio. Sigurna sam da sam mnogima zadala zadaću – smješkajući se priča Sanela Muminović.

Bit će teško nadmašiti ovako dobru pjesmu kakvu je Sanela snimila, ali i spot.

Pitali smo je da li se možda pjesmom nekome obratila, nešto poručila nekom muškarcu jer je poznata po tome da svojom mudrošću i sposobnošću uvijek zna pravu poruku uputiti na pravo mjesto.

-E, i vi svašta pitate (smijeh). Ali očito ste nešto načuli. Kako god, za sada vam ništa neću otkrivati. Bit će vremena. Bolje da ljudi slušaju moju pjesmu nego da ih zamaramo pričama o tome šta se dešava u mom privatnom životu – kroz smijeh zaključuje Sanela.

Uživajte u njenom novom spotu za pjesmu „NE PLAČEM“!

Pratite nas:
Tanja Savić nakon
Ibro Bublin se ni kr