PočetnaShowbizSanja Kužet vraća se na Grand

Sanja Kužet vraća se na Grand

Lijepa voditeljica će, na radost brojnih fanova, voditi novi serijal “Zvezda Granda”, te se na posao vratiti samo šest mjeseci nakon što je drugi put postala mama

Kada je prije šest mjeseci rodila drugog sina Strahinju, Sanja Kužet se povukla sa televizije i posvetila roditeljstvu. Međutim, od septembra atraktivnu voditeljicu ćemo ponovo imati priliku gledati na malim ekranima, a ona sa nestrpljenjem čeka da se ponovo nađe u ulozi domaćina jedne od regionalno najgledanijih emisija “Zvezde Granda”.

– Zvanično je prošlo godinu dana od kada nisam na TV-u. Prvo sam se psihički pripremila prije svega za jednu pasivnu trudnoću, pa onda sve što ide oko bebe. Sada mi je u glavi posao. Kada se organizuje vrijeme i kada se pripremi psiha, sve ide lakše. Sada sam već u svojoj glavi u poslu i u onome što me čeka. Kod nas majki je prirodno da već unaprijed o svemu razmišljamo – izjavila je za srbijanski “Blic”, te dodala kako je prije povratka na posao morala izgubiti suvišne kilograme i svoj izgled dovesti do savršenstva.

 

Pratite nas:
Kako je Igor ponovo
Severina atraktivnim