PočetnaAktuelnoSanja Maletić novim hitom “pokorila” estradu

Sanja Maletić novim hitom “pokorila” estradu

Popularna Tuzlanka sa adresom stanovanja u Beogradu, Sanja Maletić snimila je novu pjesmu “Ide mi bez tebe” i još jednom zadala domaći zadatak mnogobrojnim pjevačima na estradi. Naime, Sanja se i ovaj put potrudila da to bude pjesma sa primjernim tekstom,jasnom ljubavnom porukom,a uz sve to sa dobrom muzikom i aranžmanom. Sanja je promociju nove pjesme imala u programu TV Grand i odmah nakon toga dobila pregršt pohvala  od strane kolega,prijatelja, novinara, poznanika, njenih fanova. Naravno bilo je i onih koji na Sanjinu novu pjesmu gledaju sa pozicije ljubomornih i sitnih duša,ali kako nam je rekla, na njih se mnogo ne obazire.

“Želim samo da se upotpunosti posvetim promovisanju nove pjesme,a uz novu pjesmu ide i novi stajling, tako da zaista imam mnogo obaveza, a sve ostalo nije bitno”- riječi su Sanje Maletić.

Ova pjevačica osim odlične nove pjesme prezentirala i svoj izgled,a on godinama nije narušen,već je Maletić kao staro dobro vino, što starije to bolje. Poslušajte Sanjin novi hit u linku ispod.

Bato Šišić

Podijeli

Pratite nas:
Bivša ljubavnica po
EKSPANZIJA u posjeti