PočetnaAktuelnoSanja Maletić povrijeđena u stravičnoj saobraćajki: Pjevačica završila u jarku, auto totalno slupan

Sanja Maletić povrijeđena u stravičnoj saobraćajki: Pjevačica završila u jarku, auto totalno slupan

Folk pjevačica Sanja Maletić doživjela je saobraćajnu nesreću automobilom u blizini Kraljeva, i tom priliko završila u jarku. Pjevačica je zadobila težu povredu noge.

Sanja se vraćala s nastupa koji je imala u Novom Pazaru. Ona je bila za volanom i na putu kod Kraljeva je izgubila kontrolu nad vozilom i sletjela s puta.

Prema riječima dobro upućenog izvora, njen Pasat je totalno uništen, a pjevačica je nakon ukazane ljekarske pomoći u bolnici, puštena na kućno liječenje. Ona je i dalje u šoku:

-Sve se brzo odigralo. Automobil mi je išao u susret i u tom trenutku nisam znala šta da radim. Da bih izbjegla direktan sudar, jedino rješenje je bilo da skrenem sa puta. Završila sam u jarku. I dalje sam u šoku. Ne mogu da dođem sebi. Svašta mi prolazi kroz glavu, ali najbitnije je da sam živa. Noga me i dalje mnogo boli, ali sam zahvalna Bogu da je sve prošlo bez većih posljedica – izjavila je pjevačica nakon saobraćajke.

-Vjerujte da ne želim da se sjećam tog događaja. To je velika trauma. Cijeli život mi je bio pred očima. Vjerujem da ću brzo zaboraviti taj užasan dan. Nadam se da će mi ova godina biti ispunjena lijepim trenucima i da se ovakvi nemili događaji neće ponoviti  – dodala je Sanja.

Pratite nas:
Vratio se iz Amerike
ŠOK INTERVJU / Mena