PočetnaŽivotSara je rođena bez ruku, ali to joj nije uticalo na život: Sve radi nogama, a uspjela je i da ostvari veliki želju

Sara je rođena bez ruku, ali to joj nije uticalo na život: Sve radi nogama, a uspjela je i da ostvari veliki želju

Sara Talbi (39) iz Brisela rodila se bez obje ruke.

Ljekari nikada nisu našli odgovor na pitanje zašto, a Sara sada na društvenim mrežama pokazuje kako je to nije spriječilo ni u jednoj aktivnosti.

Sara nogama čisti povrće, kuha, vježba, hrani duhete, kupa se i pere kosu. Ona kaže da se kao djevojčica nije osjećala drugačije od ostale djece.

-Naravno, vršnjaci su pitali zašto nemam ruke, ali meni nije bilo čudno to što nemam ruke. Odrastala sam misleći da sigurno po cijelom svetu ima ljudi poput mene, samo se ne poznajemo – kaže ona.

Sara je 2018. godine postala mama djevojčice po imenu Lili.

Kaže da joj je to najljepše iskustvo u životu, iako, očekivano, nije išlo glatko.

-Mislim da je svim ženama teško kada postanu majke. To je ogromna promena i odgovornost. Trebalo mi je vremena da se priviknem na to da sam sada ja odgovorna za još jedan život. Tri godine kasnije, osjećam se sjajno – kaže.

-I moja kćerka se sjajno privikla na sve. Recimo, kada idemo ulicom, ona me drži za rukav isto kao što bi i za ruku. Mnogo mi je smiješno, jer kada hoće da ode da vidi nešto, povuče me za rukav i pita me da ode tamo. Još uvijek ne shvata da ja ne mogu da je spriječim u tome da ode – kaže.

Pratite nas:
Brad i Angelina se b
Prije dvije decenije