PočetnaAktuelnoSaša Kovačević je prihvatio kćerku svoje djevojke kao da je njegova, pa donio veliku odluku

Saša Kovačević je prihvatio kćerku svoje djevojke kao da je njegova, pa donio veliku odluku

Saša Kovačević nedavno je uplovio u ugostiteljske vode kada je zajedno sa porodicom riješio da otvori restoran. Ipak, kako ovakav jedan poduhvat zahtjeva dosta vremena, Saša za “Blic” otkriva da mu u novom zaduženju najviše pomaže i najveću mu podršku daje upravo djevojka Zorana.

– Zorana mi daje podršku u svakom segmentu. Ona je jako pedantna i voli da se posveti svemu što radi, tako da imam potpunu podršku od nje, kao i od svoje porodice – kaže pjevač, i dodaje zbog čega je zavolio svoju djevojku sa kojom je nešto duže od godinu dana u vezi.

– Ona je zaista jedna predivna osoba, mnogo je tu faktora koje volim kod nje. Mislim da je prvenstveno jedna od najboljih osoba koje sam upoznao. Nju krasi stvarno mnogo lijepih stvari – sa osmijehom priča pjevač.

Inače, Saša i Zorana su se upoznali na društvenim mrežama, a zatim uplovili u vezu.

– Zoranu sam upoznao na Instagramu. Nešto smo se lajkovali, pa ušli u konverzaciju i eto nas zajedno i godinu dana kasnije – rekao je Saša Kovačević u jednoj emisiji.

Saša nikada nije krio koliko je vezan za Iskru, kćerku njegove djevojke Zorane. Mala Iskra se pojavila i u Sašinom spotu za pjesmu “Bez tebe me nema”.

– Iskru volim kao da je moja. Preslatko je biće. Daće bog zdravlja pa ću se i ja, nadam se, u skorije vrijeme ostvariti u ulozi oca – rekao je Saša nedavno za “Blic”.

On sa kćerkom svoje djevojke ima fenomenalan odnos i ističe da Iskra na njega ne gleda kao na zvijezdu.

– Njoj su zvijezde Elza i Ana, i to je sve. Mala je, tek tri godine ima. Mada je imala nekoliko izjava za sebe poput “ja sam zvijezda”, na šta smo se mi svi smijali. Ekstremno je zabavna i prija mi – kaže Saša Kovačević.

Pratite nas:
Godine su samo broj:
Rokvić slavi lijepe