PočetnaMuzikaSaša Kovačević se oglasio: Da li je Lazić kopirao njegov spot?

Saša Kovačević se oglasio: Da li je Lazić kopirao njegov spot?

Saša Kovačević je zbog specifičng muzičkog stila i vizuelnog dočaravanja radnje svojih visokobudžetnih spotova, često meta kolega koji pokušavaju da ga kopiraju kako bi im pjesme i video ostvarenja barem zaličila na spotove popularnog umjetnika.

Zato su ga zamolili da porkomnetariše vijest da je polubrat Darka Lazića, bivši učesnik Pinkovih zvijezdica Davor Lazić iskopirao Kovačevićevo ostvarenje visoke video produkcije snimljeno za potrebe hit balade “Bez tebe me nema”.

-Iskreno, nisam od onih koji komenatrišu tuđi rad, osim kada mi se nešto izuzetno dopadne, pa ako me neko nešto upitao toj pjesmi ili spotu, rado pohvalim, ono što mi se sviđa. Ali budući da treba da uporedim spot ovog talentovanog momka koji sam danas prvi put vidio, sa svojim spotom, iskreno ću vam reći da ne vidim nikakve sličnosti između ta dva video ostvarenja. Primjećujem, da je Davor na početku karijere i dobro je što ne liči ni na koga, jer je to jedini ispravan put za strpljivo građenje karijere. Iskreno mu želim svu sreću u daljim poslovnim potezima,jer svaki početak je težak i mi, “starije” kolege možemo u mnogome da usmjerimo dobrim savjetima onoga ko iskreno krči svoj put na estradnom nebu, rekao je Saša.

 

 

 

Pratite nas:
Zabava džemata iz n
Hasan Dudić otkrio