PočetnaAktuelnoSaša plaća Mariji vreću eura da pravi frku u Zvezdama Granda: Kad čujete koliko je direktor Granda za nju izdvojio zavrtjet će vam se u glavi

Saša plaća Mariji vreću eura da pravi frku u Zvezdama Granda: Kad čujete koliko je direktor Granda za nju izdvojio zavrtjet će vam se u glavi

Marija Šerifović će, kao što je Saša Popović i najavio, ostati u žiriju “Zvezda Granda”, a kako Kurir saznaje, direktor moćne produkcijske kuće za njenu vjernost morat će da izdvoji 150.000 eura u narednoj sezoni.

Nije nikakva tajna da su sudije u najgledanijem muzičkom takmičenju plaćene za taj posao. Ranije se u medijima navodila suma u slučaju Jelene Karleuše, koja je iznosila neverovatnih 400.000 eura, ali su tu informaciju kasnije demantovali iz “Granda”. Ipak, većina članova može se pohvaliti time da od Popovića dobija sasvim pristojan novac.

Ako se uzme u obzir da sezona traje skoro godinu dana, odnosno ima preko 40 emisija, a svi u žiriju kao mentori imaju svoje kandidate, s kojima rade cijele sedmice, onda je sasvim očekivano da po emisiji zarade nekoliko hiljada eura. Takav stav je imala i Šerifovićeva, pa je to saopštila Popoviću.

– Marija se dugo dvoumila da li da učestvuje u narednoj sezoni. Ipak, na kraju je riješila da ostane, ali ne po svaku cijenu. Kada ju je Saša pitao: “Marija, ostaje li isto i za sljedeću godinu, bit ćeš s nama, je l’ tako?”, ona mu je rekla da ne zna, jer je toza nju previše energije, koju ipak želi da usmjeri na svoju karijeru. Onda je Popović rekao da je svakako odlučio da članove žirija u sljedećoj sezoni više plati, jer su postigli odličnu gledanost, a Marija mu je dobacila: “E, pa kad imaš tolike pare za jahtu, imaš i 150.000 eura za mene  – otkriva naš izvor blizak Šerifovićevoj.

Poslije nekoliko dana, kada su ponovo zvanično razgovarali na ovu temu, direktor “Granda” i pjevačica saglasili su se o svim detaljima, pa i o novcu.

– Saša je sam rekao Mariji iznos, i to isti onaj koji je i ona tražila. Očigledno da on smatra da Marija toliko zaslužuje, što je i dokazala time što je njena kandidatkinja Džejla Ramović pobijedila u posljednjoj sezoni. Sigurno je da to za Sašu nije mnogo čim je bez razmišljanja pristao na Marijin uslov – ističe naš sagovornik.

 

 

 

 

Podijeli

Pratite nas:
Šeki Turković dema
Gocu Tržan pitali d