PočetnaAktuelnoSejo Kalač za „Ekspanziju“: Pričali su da se opijam, drogiram… bavili se mojim životom, a ja sam zarađivao… oni i dalje neka tračaju i maštaju gdje će zapjevati

Sejo Kalač za „Ekspanziju“: Pričali su da se opijam, drogiram… bavili se mojim životom, a ja sam zarađivao… oni i dalje neka tračaju i maštaju gdje će zapjevati

Sejo Kalač, vlasnik brojnih hitova, često je bivao na meti pojedinih svojih kolega koji su koristili svaku njegovu životnu situaciju kako bi mu ogovaranjem degradirali privatni i poslovni život.

Nije krio ni kada je živio ne baš zdravim životom, ali kako je više puta ponovio, nikada nije niti bi uradio nešto što bi ljudima oko njega zagorčalo život.

-Ma pričali su o meni sve i svašta. Ovakav sam, onakav, pijem, drogiram se… ma nema šta nisu pričali. Vjerujte ja sam takav da sam, pa i onda kada sam znao „ko mi kopa jamu“ i zagorčava život, poslije izvijesnog vremena sjeo s njima, nasmijao im se u lice, dokazao da sam veličina u odnosu na njih… Dosta njih sam postidio baš takvim svojim stavom pa su mu se izvinjavali za sve bljuvotine koje su pričali o meni – priča Kalač za „Ekspanziju“.

Pa i onda kada su o njemu kružile samo najružnije priče, Kalač se nije predavao. Naprotiv, poput feniksa se dizao i vraćao na scenu, postajao još popularniji.

-Oni koji su pričali neke stvari o meni, jesu me povrijedili, ali s druge strane i zahvalan sam im jer su mi dali tako velik prostor u svom životu, na društvenim mrežama gdje najviše tračaju, u medijima… Zapitam se pa koliko je njihov život monton pa ne mogu zaspati dok ne saznaju gdje je Sejo Kalač jeo, šta je pio, s kim je bio u društvu, koga uhvatio za ruku. Neka oni samo pričaju. Samo postoji Jedan koji će nam svima suditi, meni za moja, njima za njihova (ne)djela – iskren je Kalač.

I dalje je jedan od najtraženijih folk pjevača. Mada poput drugih svojih kolega u medijima ne reklamira koliko i gdje nastupa, njegov radni kalendar je popunjen do početka iduće godine.

-To najbolje govori o tome koliko me ljudi vole, cijene ono što ja radim i kako radim. A oni koji se bave mojim životom neka i dalje sjede kući uz laptop ili telefon, dopisuju se i ogovaraju me. Neka maštaju gdje će ih ko zvati da nastupaju. Ja sam, za razliku od njih, presretan čovjek – kroz smijeh nam priča ovaj popularni folker.

Pratite nas:
Elma Hrustić odbila