PočetnaAktuelnoSeka Aleksić na meti zbog mudrovanja: Hitler je imao milione pratilaca, a Isus samo 12

Seka Aleksić na meti zbog mudrovanja: Hitler je imao milione pratilaca, a Isus samo 12

Seka Aleksić našla se na meti tviteraša nakon što je Isusa uporedila sa Hitlerom.

Popularna pjevačica često je predmet podsmijeha ostalih korisnika društvenih mreža, kojima je čudno kako je njihova omiljena folk pjevačica, koja se proslavila provokativnim pjesmama i izgledom, postala patrijarhalna i okrenuta religiji.

-Broj pratilaca koje imate na društvenim mrežama ne čini vas boljim od bilo koga drugog. Hitler je imao milione, a Isus samo 12 – napisala je Seka na Twitteru, gde inače ima 205.000 pratilaca, dok na Instagramu ima čak 1,2 miliona fanova.

Ova objava odmah je naišla na osude.

-Izlizano je koristiti Hitlera i Isusa u ovom kontekstu, već viđeno „pametovanje“. Drži se ti društvene mreže gdje se manje, ili po mogućnosti, ne piše nikako. Seko, ne se*i. Jesi li to sama smislila ili ti je neko pomogao? Ženo, nije ti ovo crkva – neki su od komentara ispod Sekinog tvita.

Pjevačica je većinu ljudi koji su je kritikovali blokirala, o čemu su se tviteraši požalili. Međutim, bilo je i onih koji joj nisu „u lice“ rekli šta misle, ali je postala predmet podsmeha na Twitteru.

-Sve se bojim da nam je prava Seka Aleksić ukradena prije mnogo godina. Seka Aleksić i 12 apostola. Vratite nam Seku koja pjeva „Crno i zlatno“ – samo su neki od komentara.

Podijeli

Pratite nas:
Dara vrckala u Duisb
Hari Varešanović o